SON DAKİKA

Haberertesi

ALTAYLI’DAN CHP LİDERİNE SAYGISIZLIK

ALTAYLI’DAN CHP LİDERİNE SAYGISIZLIK
Bu haber 22 Ekim 2015 - 16:07 'de eklendi ve 341 views kez görüntülendi.

GAZETECİ OLMUŞSUN AMA…
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Haber Türk’te Fatih Altaylı’nın sorularını cevapladı. Programda Altaylı’nın Kılıçdaroğlu’na yönelttiği iki soru, üslubu ve oturuş şekli sosyal medyada tepki gördü.
ŞANLIURFA’DA SİZİ TANIDILAR MI?
Altaylı ilk olarak Şanlıurfa’ya gittiğini söyleyen Kılıçdaroğlu’na “Sizi tanıdılar mı?” sorusunu yöneltti. Soru karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Kılıçdaroğlu, işçilerin kendisini tanıdığını, CHP’nin o bölgeden oy almak için ziyaretlerini devam ettirmesi gerektiğini söyledi.
PARALEL YAPIYI CHP İLE YAKINLAŞTIRDI
Altaylı’nın tepkilere neden olan ikinci çıkışı ise “paralel devlet yapılanmasıyla” ilgili sorduğu soruya Kılıçdaroğlu cevap verirken yaşandı.
“Paralel yapıyla partinizin bir yakınlaşması var mı?” sorusuna Kılıçdaroğlu “Paralel yapının ne zaman çıktığına bakmak lazım. Biz iktidarda değildik” yanıtını verdi. Altaylı bunun üzerine Kılıçdaroğlu’nün sözünü keserek gülümsedi ve “Siz epeydir iktidarda değilsiniz” dedi.
Sosyal medyadan gelen tepkilerde “Erdoğan’a da bunu yapsaydın ya” “Gazeteci olmuşsun ama adam olamamışsın” gibi yorumlarla Altaylı’ya tepkiler dile getirildi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA