SON DAKİKA

Haberertesi

ALİ KILIÇ’A KARADENİZ DESTEĞİ

ALİ KILIÇ’A KARADENİZ DESTEĞİ
Bu haber 15 Kasım 2014 - 19:34 'de eklendi ve 351 views kez görüntülendi.

MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI KARADENİZLİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Karadeniz Konfederasyonu (KARKON) üyeleriyle kahvaltıda buluştu. Başkan Kılıç, “Maltepe’de çok güzel şeyler olacak. Projeler hayat bulunca modern bir memleket havasına bürünecek Maltepe aslında Anadoluluğuyla özünü de bulacak” dedi.
SEKİZ İLİ KAPSAYAN KONFEDERASYONUN TEMSİLCİLERİ İLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ
image
Karadeniz bölgesinde yer alan Artvin, Rize, Trabzon, Gümüşhane, Giresun, Sinop, Amasya ile Tokat il derneklerinin oluşturduğu Karadeniz Konfederasyonu ile Wonderland Restoran’da düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Ali Kılıç’a, Karadeniz Konfederasyonu Başkanı Tahsin Usta, Genel Sekreter İsmail Akbulut ve 11 kişilik bir heyet eşlik etti. Toplantıda Maltepe için yapılacak projelerin durumu ve karşılıklı işbirliği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
ALİ KILIÇ: “MALTEPE’DE DOSTLUK KÖPRÜSÜ KURUYORUZ”
Yerel, bölgesel ve ulusal gelişmelerin ele alınıp değerlendirildiği toplantıda bir konuşma yapan Kılıç, şunları söyledi: “Maltepe’de çok güzel şeyler olacak. Projeler hayat bulunca, modern bir memleket havasına bürünecek Maltepe, aslında Anadoluluğuyla özünü de bulacak. Kentsel dönüşüm ve fuar projemiz var. Evlere gönderdiğimiz sağlık ve taziye ekipleri var. Ayrıca Cumhuriyet Konakları adını verdiğimizi içinde kreş, muhtarlık ve belediye birimlerimizin de yer aldığı bir merkez yapıyoruz. Çocuklarımızı, gençlerimizi uyuşturucudan korumak adına uyuşturucuyla mücadele merkezleri kuruyoruz. Yine belirtmek isterim ki; sivil toplum kuruluşları yanında, geçmiş dönem belediye başkanlarımız, ilçe siyasi parti başkanları ve belediye başkan adaylarıyla, kimsenin yapamadığını yapıp bir araya geliyoruz. Maltepe’de sevgi, barış ve dostluk köprüsü kurmaya çalışıyoruz. Düzenlediğimiz bu toplantılarla varsa yanlışlarımızı öğreniyor, doğrularımızla yol alıyoruz. Bu anlamda da el ele vererek, 5 yıllık stratejik planımızı, yine bir ilke imza atarak halkın katılımıyla hazırladık.” Kılıç konuşmasında, muhtarların Almanya ziyareti, halk toplantıları ve mahalle buluşmalarından da söz ederek, vatandaşların yaşadığı sorunların çözümünde bir hayli yol aldıklarını kaydetti.
KARADENİZLİLER: “İLK DEFA BÖYLE BİR BAŞKAN GÖRDÜK”
Karadeniz Konfederasyonu Başkanı Tahsin Usta da, Başkan Kılıç’a çalışmalarından ötürü teşekkürlerini ileterek, “Maltepe’deki gelişimi ve sosyal demokrat belediyeciliği çok iyi görüyoruz. Başkanımızla ilgili çok olumlu tepkiler geliyor. Seçildiği günden bu yana gerek kişiliği, gerekse çalışmaları sebebiyle herkesin gözdesi haline geldi. Sık sık sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyor ve projelerini, görüşlerini paylaşıyor. Bu oldukça önemli bir gelişme. İlk defa halkla iç içe olan, sorunlarımızı ayağımıza gelerek dinleyen bir başkan gördük” diye konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA