SON DAKİKA

Haberertesi

ALİ KILIÇ: “HEDEF YÜZDE 60 OY”

ALİ KILIÇ: “HEDEF YÜZDE 60 OY”
Bu haber 23 Şubat 2014 - 15:11 'de eklendi ve 470 views kez görüntülendi.

FIRSAT EŞİTLİĞİNE DAYALI BİR YÖNETİM SÖZÜ
CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, seçim çalışmalarına ara vermeden ve Maltepe’yi bütünleştirmeye devam ediyor.
YÖRE DERNEKLERİNDEN ALİ KILIÇ’A DESTEK
Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği, Sivas Koyulhisar Yeşilyurt Köyü Derneği, Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Sivas İmranlı Borular Köyü Derneği’nce düzenlenen etkinliklere katılan Kılıç, Dernek Üyelerinin tam desteğini aldı. Maltepe’nin Anadolu’nun tüm renklerini barındırdığını paylaşarak “Maltepe Toplumsal yaşamın her alanında inanç, kimlik, cinsiyet veya görüş ayrımı yapmaksızın eşitlik ve adaleti sağlayan, fırsat eşitliğine dayalı bir yönetim anlayışımızla herkesi kucaklayacak ve BİZ olarak yolumuzda kararlı ilerleyişimizi sürdüreceğiz.”
MALTEPE ÖTEKİSİ OLMAYAN BÜYÜK BİR AİLE OLACAK
“Bize uzanan hiçbir eli boş çevirmeyecek, genciyle, yaşlısıyla asırlardır her türlü tehdide ve baskıya rağmen insanlığın umudu olan Anadolu Hümanizmini yaşatacak, Maltepe’yi barışın, sevginin, hoşgörünün ve adaletin merkezi haline getireceğiz. Maltepe’de hedefimiz %60 oy. Maltepemizde ötekisi olmayan büyük bir aile olacak ve kazanacağız.” diye konuştu.
MECLİS ÜYESİ ADAYLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Partisinin Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve Adaylarıyla da bir araya gelen Kılıç, “Maltepemizde Bayrağımızı dalgalandıran Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Hedefimiz onurlu nöbeti devralarak, halka hizmetimizi sürdürmek ve Maltepemizi İnsan Odaklı Sosyal Demokrat Belediyeciliğin kalesi yapmak. Birlik, beraberliğimiz ve dayanışmamız ile gerçekleştireceğiz. Gece gündüz demeden her mahalle ve sokakta bize uzanan hiç bir eli geri çevirmeyerek %60 Oyla göğüsleyecek ve umudun tarihini birlikte kaleme alacağız.” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA