SON DAKİKA

Haberertesi

AKGÜN İMAMOĞLUNU ZİYARET ETTİ

AKGÜN İMAMOĞLUNU ZİYARET ETTİ
Bu haber 10 Nisan 2014 - 15:05 'de eklendi ve 468 views kez görüntülendi.

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI Dr. HASAN AKGÜN KOMŞU İLÇESİ BEYLİKDÜZÜNÜN CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU’NU KUTLADI
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün kutlama ziyaretleri kapsamında Beylikdüzü’nün yeni başkanı Ekrem İmaoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.
BEŞİNCİ KEZ BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEN AKGÜN DENEYİMLERİNİ PAYLAŞACAK
Ziyarette, yerel yönetimlerde başarının çok çalışmaktan geçtiğinin altını çizen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, “Beylikdüzü’ne yakışan bir başkan olan İmamoğlu’nun bu makama oturması beni ve halkımızı çok mutlu etti. Kendisine başarılar diliyorum. Şlçelerimiz aynı zamanda sınır. Ekrem Başkan ile işbirliği içerisinde çalışacağız. Deneyimlerimizi, projelerimizi paylaşmaya hazırız” diyerek İmamoplu’nu kutladı.
İMAMOĞLU: “AKGÜN BİZİM İÇİN İR TEMİNATTIR”
Büyükçekmece ile her zaman dayanışma içerisinde olacaklarını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Çevremizde tecrübesi olan başkanlarımız olduğundan ötürü şanslıyız. Büyükçekmece Belediye Başkanımız bizim için bir tecrübe, bir teminattır. İlçe başkanlığım döneminde de hangi konuda olursa olsun kendisini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundum. Her daim dayanışma içerisinde bir yol izleyeceğiz. 5 yılda birlikte çok işler üreteceğiz” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA