SON DAKİKA

Haberertesi

AK PARTİ’Lİ BAŞKANLAR ESENYURT’TA

AK PARTİ’Lİ BAŞKANLAR ESENYURT’TA
Bu haber 17 Ağustos 2015 - 9:00 'de eklendi ve 800 views kez görüntülendi.

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI KADIOĞLU BELEDİYE BAŞKANLARINI AĞIRLADI
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun ev sahipliğinde 3’ncü bölge ilçe Belediye Başkanları Esenyurt’ta bir araya geldi.
ESENYURT’TA YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER
Her ay düzenli olarak bir ilçede buluşan ve bilgilerini tecrübelerini, projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunan İstanbul 3.Bölge AK Partili Belediye Başkanlarının bu ay ki toplantısına Esenyurt’ta yapıldı.
KARŞILIKLI BİLGİ ALIŞVERİŞİ
image
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu komşu belediye başkanlarına yapmış olduğu ve yapacağı projeleri anlatarak Esenyurt hakkında bilgi verdi. Konuklarını kapıda karşılayan Başkan Kadıoğlu, toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Toplantıda belediye başkanları 3’ncü bölgede yaşadıkları gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.
KATILAN BELEDİYE BAŞKANLARI
Esenyurt Necmettin Erbakan parkında düzenlenen iletişim toplatısına, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Üysal, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz
AK PARTİ İSTANBUL İL YÖNETİCİLERİ DE KATILDI
Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin ve 3’ncü Bölgeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Ekin de başkanlara birlikteydi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA