SON DAKİKA

Haberertesi

AHMET AKIN’DAN STAND SALDIRISINA TEPKİ

AHMET AKIN’DAN STAND SALDIRISINA TEPKİ
Bu haber 22 Ekim 2015 - 16:19 'de eklendi ve 389 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ AKIN, ZEYTİNLİDE SALDIRIYA UĞRAYAN CHP STANDINI İNCELEDİ
CHP Balıkesir milletvekili Ahmet Akın, 1 Kasım seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle mahalle, köy köy dolaşan Akın, gittiği yerlerde halkla buluşup, partisinin vaatlerini anlatıyor. Akın, bir saldırı sonucu tahrip edilen CHP tanıtım standını da yerinde inceleyerek saldırıyı sert sözlerle kınadı.
İLK DURAK GÖMEÇ
Gömeç’te İlçe Örgütü ile birlikte kahvehaneleri dolaşan Ahmet AKIN, daha sonra Pazar yerine geçerek Pazar esnafının sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi, alışveriş yapan Gömeç’li hemşehrileri ile sohbet etti. Ayrıca Gömeç’in Yaya ve Hacıosman mahallelerine giderek mahallelilerle bir araya geldi. İlçe Örgütü ile birlikte Karaağaç beldesine de giderek Karaağaçlı’ları ziyaret edip onlarla sohbet ederek seçimlerde desteklerini istedi.
SAHTE MİLLİ İRADECİLER SEÇİM STANDINA SALDIRDI…
Edremit İlçe Örgütü ile birlikte Zeytinli Beldesini ziyaret eden Balıkesir Milletvekili Ahmet AKIN buradaki esnafı ziyaret ederek “hayırlı işler” dileklerini ilettikten sonra partisinin esnafa yönelik vaatlerini anlattı.
“CHP iktidarında esnafımıza, ödediği yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandırılacağını, KOSGEB’in proje özelindeki desteklerinin artırılacağını, esnafın da şirketler gibi kira, araç gideri, iş yeri masraflarının vergiden düşebilmesinin sağlanacağını, Kredi Kefalet Kooperatifleri’nin güçlendirilerek, kredi miktarlarının artırılacağını, esnafın düşük faizli ve uzun vadeli kredilerle kira öder gibi kendi dükkânının sahibi olmasının sağlanacağını” belirtti.
TAHRİP EDİLEN CHP STANDINI İNCELEDİ
Zeytinli’de saldırıya uğrayan CHP seçim standına da giden Akın olayla ilgili partililerden bilgi aldıktan sonra yaptığı açıklamada “Demokrasiyi içselleştirememiş sahte milli iradeciler dün gece Zeytinli’deki seçim standımıza saldırı düzenlemişler. Bu faşist saldırının arkasında iktidarı kaybetmenin korkusu vardır. Bu saldırılar bizi yıldıramayacak, iktidar olmamıza engel olamayacaktır!” dedi.
EDREMİT’TE MEŞALELERLE KARŞILANDI
İlçe Yönetimi ve partililerle birlikte Zeytinli’den Edremit’e geçen Ahmet Akın, Edremit meydanına girişte Gençlik Kolları tarafından meşalelerle karşılandı. Meydanda açılan seçim standını ziyaret ederek Edremit’lilerle bir araya geldi. Burada halkla bir süre sohbet ettikten sonra Edremit Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Kamil Saka’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Edremit, seçim çalışmaları ve diğer güncel konularda Belediye Başkanı ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Belediye çalışanlarını da tek tek dolaşarak ziyaret eden Ahmet AKIN daha sonra belediyeden ayrılarak İlçe Örgünün yaptığı program kapsamında diğer çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürdü.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA