SON DAKİKA

Haberertesi

AHMET AKIN BATI TRAKYA’DA

AHMET AKIN BATI TRAKYA’DA
Bu haber 16 Nisan 2023 - 9:49 'de eklendi ve 12 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AKIN: “SÖZ, İKTİDAR OLACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Batı Trakya gerçekleştirdiği ziyaretlerde, “Seçim sürecine giren Türkiye’de çiftte vatandaşlarımız da oy kullanacak. Balıkesir, Bursa, İzmir, İstanbul gibi Türkiye’nin bir çok yerinde demokrasiye inanan, özgürlük mücadelesi veren insanlarımız için 14 Mayıs’ta yerine getirecekleri bu kutsal görev sonrasında yine Türkiye’ye baharlar gelecek. Birleşe birleşe kazanacağız. Size söz, İktidar olacağız” dedi.

İKİ ÜLKEDE YOĞUN ZİYARET PROGRAMI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Batı Trakya’da Bulgaristan ve Yunanistan’da yaşayan Türklerle buluştu. Ahmet Akın, Yunanistan İskeçe’deki Türk Birliği’ni ziyaret ederek, Birlik Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve yöneticilerle görüştü. İskeçe’de esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren CHP’li Akın, esnafla sohbet etti “hayırlı işler” diledi.

ÖNEMLİ İSİMLERLE GÖRÜŞME
Akın daha sonra beraberindeki CHP heyeti ile İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’yla bir araya geldi. Akın, merhum İskeçe Müftüleri Mehmet Emin Ağa, Ahmet Mete ile İskeçe Müftü Birliği Başkanı Hilmi Hacıhalil ve öğretmen Rasim Hint’in mezarlarını da ziyaret etti. Daha sonra Batı Trakya Türklerinin lideri merhum Dr. Sadık Ahmet’in kurduğu Dostluk, Eşitlik ve Barış Partisi’ni ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Partinin Genel Başkanı Çiğdem Asafloğlu ile görüştü.

AKIN, GÜMÜLCİNE’DE GENÇLERLE BULUŞTU
İskeçe’den Gümülcine’ye geçen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Gümülcine Türk Gençler Birliği yöneticileriyle bir araya gelerek Birlik Başkanı Sedat Hasan ile sohbet etti. Buradan sonra Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal’ı da ziyaret Ahmet Akın, ardından Gümülcine’de yaşayan Türklerle bir araya geldi. Akın, Sadık Ahmet’in mezarını ziyaret etti, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Aydın Ahmet’le görüştü.
Batı Trakya programı kapsamında 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun heyetine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Bulgaristan Kırcaali’de tarihi Yedi Kızlar Camii’ni, Mestanlı’da Naim Süleymanoğlu Anıtı, Nuri Adalı Anıtı ve Mestanlı Şehitler Anıtını ziyaret etti. CHP’li Ahmet Akın’ın Batı Trakya ziyaretlerindeki son durağı, Kırcaali’de düzenlenen iftar programı oldu.

TURAN HANÇERLİ DE EŞLİK ETTİ

Ahmet Akın’ın temaslarına Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Zeren ve Meclis üyeleri de eşlik etti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA