SON DAKİKA

Haberertesi

ÇAKIRÖZER EMEKLİLERİ ZİYARET ETTİ

ÇAKIRÖZER EMEKLİLERİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 13 Eylül 2015 - 11:26 'de eklendi ve 436 views kez görüntülendi.

CHP ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ UTKU ÇAKIRÖZER EMEKLİLERİ DİNLEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şube Başkanlığına yeniden seçilen Arif Duru’yu dernek merkezinde ziyaret etti.
Çakırözer: “Emeklilerimiz bu bayramda kurbanlıklarını ikramiyeleriyle alsın”
Duru’dan emeklilerin sorunları ve beklentilerini içeren bir listeyi alan Çakırözer şunları söyledi. “Seçim öncesinde vermiş olduğumuz sözlerin tümünün arkasındayız. CHP’nin kuracağı ya da içinde yer alacağı her hükümette Sosyal Güvenlik Destekleme Primlerinin tamamen kaldırılacağını, emeklilerimize her bayram birer maaş ikramiye verileceğini taahhüt etmiştik. Eğer erken seçime gitmek yerine hükümeti kurabilmiş olsaydık emeklilierimiz bu bayramda 2. ikramiyelerini alıyor olacaklardı.
Ancak CHP’nin ‘Emekliye ikramiye’ hedefi için ‘Kaynağı nereden bulacaksınız’ diyenler şu anda ülkeyi gereksiz bir erken seçime götürmekte ve emeklilerimize verilecek ikramiyelerin kat ve kat fazlasını bu seçime harcamaktadır.”
“CHP EMEKLİLER İÇİN MECLİSE KANUN TEKLİFİ VERDİ”
“Biz hükümette olmamamıza rağmen, hükümet tarafından emeklilerimize 1650 TL bayram ikramiyesi verilmesi yönünde bir kanun teklifimizi de Meclis’e verdik. Baştaki seçim hükümeti bu teklife olumlu yaklaşırsa 11 milyon emeklimizin kurbanlıklarını ikramiyeleri ile almalarının, torunlarına gönüllerinden koptuğu kadar bayram harçlığı vermelerine imkan sağlanır. CHP olarak biz hükümette olmasak bile böyle olumlu bir adımın atılmasına aracı olmaktan çok büyük memnuniyet duyacağız.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA