SON DAKİKA

Haberertesi

BAKIRKÖY’DE SATRANÇ TURNUVASI

BAKIRKÖY’DE SATRANÇ TURNUVASI
Bu haber 02 Eylül 2015 - 12:13 'de eklendi ve 495 views kez görüntülendi.

ULUSLARARASI İSTANBUL AÇIK SATRANÇ TURNUVASI BAKIRKÖY’DE DEVAM EDİYOR
Türkiye Satranç Federasyonu, Bakırköy Belediyesi ve Mektebim imageOkulları’nın düzenlediği “ULUSLARARASI İSTANBUL AÇIK SATRANÇ TURNUVASI” , Bakırköy Ahmet Cömert Spor Salonu’nda başladı.
6 Eylül akşamına kadar sürecek turnuvanın açılış törenine Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz de katıldı.
700 SATRANÇ OYUNCUSU YARIŞIYOR

Yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 700 sporcunun katıldığı Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası’nda A ve B kategorilerinde toplamda 34.000 TL ödül dağıtılacak. Turnuvaya 11 farklı ülkeden sporcular iştirak ediyor.
BAŞKAN KERİMOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi: ”Uluslararası İstanbul Satranç Turnuvası’nın sportmence ve centilmence geçeceğine inanıyor, katılacak tüm sporculara şimdiden başarılar diliyorum. Biz belediye olarak satranç sporunun her zaman yanında olacağız.” Dedi.
DOKTOR BAŞKANLAR DA SATRANÇ OYNADI
image
Açılış töreninden önce karşılaşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz’ün müsabakası hakem kararıyla eşitlikle noktalandı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA