SON DAKİKA

Haberertesi

AİLE BAKANI’NIN BÖREK YANITI

AİLE BAKANI’NIN BÖREK YANITI
Bu haber 30 Ağustos 2015 - 21:17 'de eklendi ve 359 views kez görüntülendi.

KENDİ SÖZLERİNİ ARKADAŞLARI ARAŞTIRIYORMUŞ!
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na getirilen Ayşen Gürcan, sosyal medyayı sallayan “börek” çıkışına açıklama getirdi, ancak açıklamadan kimse bir şey anlamadı…
“BÖREK YAPMASINI BİLMEYEN KADININ AİLESİ DAĞILIR!”
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan’ çok konuşulan “Müslüman bir kadının börek yapmasını bilmemesi halinde ailesinin dağılacağı” yönündeki açıklamasına açıklık getirdi. Bakan Gürcan, CHP’li Aylin Nazlıaka’ya “Böyle birşey söylediğimi düşünmüyorum. Arkadaşlarım araştırıyor.” dedi.
SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU
Türkiye’nin ilk başörtülü bakanı olarak tarihe geçen İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Gürcan, daha ilk günden ‘börek’ tweet’ine sosyal medyada günün konusu oldu. Bakan Gürcan, börek tweetinin dışında birçok çok konuşulan tweet atmış, gelen tepkiler üzerine de twitter hesabını kapatmıştı.
CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ BAKAN’IN YANITINI PAYLAŞTI
image
CHP’li milletvekili Aylin Nazlıaka Bakan Gürcan’a ulaşarak börek açıklamasının doğru olup olmadığını sordu. Bakanı Gürcan ise “Böyle birşey söylediğimi düşünmüyorum. Arkadaşlarım araştırıyor” dedi.” CHP’li Milletvekili Nazlıaka, Bakan’ın bu yanıtını twitterda paylaştı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA