SON DAKİKA

Haberertesi
Sait Temur

KERİMOĞLU’NA SORUMSUZ ÖDÜL!

KERİMOĞLU’NA SORUMSUZ ÖDÜL!
Bu haber 09 Ocak 2016 - 12:05 'de eklendi ve 651 views kez görüntülendi.

YILIN “SOSYAL SORUMLULUK ÖDÜLÜ’NE LAYIK GÖRÜLDÜ
“Bu ödül çok tartışılır…”

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenen Yılın Yıldızları ödül töreni yapıldı.
Törende Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu Sosyal Sorumluluk Projelerine verdiği destekleri nedeniyle “Rektörlüğün Özel Ödülü” verilmesi uygun görüldü.
Böylesine önemli bir ödüle layık görülen Bakırköy belediye başkanı Bülent Kerimoğlu için geçmişe dönük kısa bir “hizmet” anımsatması yapmakta fayda var.
KERİMOĞLU’NUN BAŞARILARINDAN! BİR KAÇ ÖRNEK:
Al sana sosyal sorumluluk!

– Kerimoğlu, Belediye başkanlığının ilk aylarında belediyenin payı olan arsayı diğer bir hissedara “yok fiyatına” sattı. Arsayı alan hissedar da arsayı yüksek bedelle bir üniversiteye sattı. Olay satış ortaya çıktığında ise Kerimoğlu, “başkanlığımın ilk aylarıydı, acemiydim kandırıldım” dedi.
– Belediye başkanlığının henüz altıncı ayında Kerimoğlu’na “Yılın Belediye Başkanı Ödülü” layık görüldü! Kerimoğlu da “Kardeşim ben görevde bir yılımı bile doldurmadım. Dalga mı geçiyorsunuz?” Demek yerine koşarak Ankara’ya giderek “Yılın Belediye Başkanı Ödülünü” aldı ve “Bakırköy için çalışıyoruz, daha çok çalışacağız” dedi.
– Adı sanı duyulmamış bir derneğe meclis kararıyla, belediyenin kasasından 150 bin lira yardım yaptı. “Sosyal sorumluluklarımız devam edecek” dedi. (Bu karar daha sonra yine meclis kararı ile iptal edildi)
– Belediye çalışanlarının ve partililerin topladığı gıda ve giysileri Doğu illerine gönderirken kolilerin önünde poz vererek “Sosyal sorumluluklarımız devam edecek” dedi.
– Önceki belediye başkanı Ateş Ünal Erzen tarafından yaptırılan “Sosyal yardım bürosunun” tabelası değiştirilerek “Özgecan Aslan Kadın Sığınma Evi” yapıldı. Açılış töreninde konuşan Kerimoğlu, “Sosyal sorumluluklarımız devam edecek” dedi.
– Önceki belediye başkanı Ateş Ünal Erzen tarafından uygulamaya konulan ve ücretsisz sağlık hizmetlerini de kapsayan BAKKART uygulamasını kaldıran Kerimoğlu, “Sosyal sorumluluklarımız devam edecek” dedi.
– Kerimoğlu, Osmaniye mahallesindeki bir parkın çevre düzenlemesini yeniden yaparak “İskender Iğdır Parkı” adını verdi. Ekmek arası dönerin de dağıtıldığı açılış töreninde konuşan Kerimoğlu, Rahmetli İskender Iğdır‘ın AKUT ekibiyle yürüttüğü sosyal sorumluluk çalışmalarına vurgu yaparak “Sosyal sorumluluklarımız devam edecek” dedi.
– İki mahallede yapılan “Kedi evlerinin” açılışında konuşan Kerimoğlu, “Sosyal sorumluluklarımız devam edecek” dedi.
– Bakırköy’de yayın yapan bir yerel gazete, internet sitesinden Kerimoğlu’nu trilyonluk yolsuzluk yaptığını ve bu paraların bir bölümünün CHP genel merkezine gittiğini aylarca yayınladı. Kerimoğlu’nun aynı gazetenin sahibi ile aynı masada keyifli bir şekilde sohbet ederken fotoğrafları ortaya çıktı. Kerimoğlu, “Yerel basına desteğimiz artarak devam edecek” dedi.
– Yine aynı gazete Bakırköy’de kurulan kurbanlık satış ve kesim alanı ile ilgili milyonluk yolsuzluk haberleri yayınladı (her ne hikmetse bu haberler ilgili gazetenin sitesinden bir gün sonra silindi) Kerimoğlu, bu haberlere duyarsız kalarak kurbanlık satış ve kesim alanını ziyaret ederek “Sosyal sorumluluklarımız devam edecek” dedi.
– Göreve geldiği iki yıl içerisinde bir tek proje uygulayamayan Kerimoğlu, asfalt çalışması yapan işçilerin yanında kafasına baret karak poz verdi ve “Bakırköy için çalışıyoruz, daha çok çalışacağız” dedi.
– Bakırköy mahalle muhtarlarını (seçildikten iki yıl sonra) yemekte ağırlayıp sorunlarını dinleyen Kerimoğlu, “Sorunları Muhtarlarımızla birlikte çözeceğiz!” Dedi.
– Eski belediye başkanı Ateş Ünal Erzen‘in hizmete açtığı E-5 üzerinde bulunan Botanik parktaki Belediyeye ait Sosyal tesisi kiralayan şahıslar tek katlı tesisin üzerine kaçak kat çıktılar. Sosyal tesisi ziyaret eden Kerimoğlu, “Sosyal sorumluluklarımız devam edecek” dedi.
– Kerimoğlu’nun, Başkanlık katında çalışan çaycıyı korumalarıyla birlikte döverek hastanelik etmesi ortaya çıktı. Olay ulusal basında manşetlere taşınınca Kerimoğlu açıklama yaparak “bunlar beni yıpratmaya yönelik iftira kampanyasıdır. Bakırköy için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
SONUÇ:
Bu vizyona sahip, bu kadar sosyal sorumluluk projesine imza atan bir belediye başkanına “Camdan yapılmış” bir ödül haksızlıktır, hakarettir.
O ödül altın kaplama olmalıydı…

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA