SON DAKİKA

Haberertesi
Sait Temur

AKŞAM’IN HEDEFİ KARŞIYAKA

AKŞAM’IN HEDEFİ KARŞIYAKA
Bu haber 26 Şubat 2016 - 21:31 'de eklendi ve 473 views kez görüntülendi.

AKŞAM ADLI TETİKÇİ GAZETE TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI CHP’Lİ AKPINAR’A SALDIRMIŞ!
Türkiye’ye örnek olan “Karşıyaka’nın Filizleri” başta olmak üzere sayısız projeyi hayata geçiren, bu güne kadar hakkında en küçük bir şaibe bile olmayan CHP’li Karşıyaka belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, iktidar yandaşı Akşam’ın hedefi oldu.
RANDEVU VERMEMİŞ!
Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TEMŞAD) adlı bir derneğin başkanı belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’dan randevu istemiş. Randevu talebine olumlu yanıt alamayan dernek başkanı ise konuyu yandaş ve tetikçi Akşam’a aktarmış.
DAVETİYE VERMEK İÇİN RANDEVU İSTEMİŞLER!
Habere göre olay şu şekilde gelişmiş: “Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TEMŞAD) geçtiğimiz hafta Karşıyaka Belediye Başkanı’nı ziyaret etmek istedi. Ziyaret için Özel Kalem’i arayan Dernek Başkanı Gazi Sedat Selim Öztürk’e telefondaki yetkili başkan Hüseyin Mutlu Akpınar ile görüşüp kendilerine dönüş yapılacağını söyledi. Birkaç saat sonra telefonu çalan Dernek Başkanı Öztürk, özel kalemden “Başkan beyin programı yoğun randevu veremiyoruz” yanıtı aldı.”
BAŞKAN AKPINAR’IN BÜYÜK AYIBI!
Türkiye’de neredeyse her gün bir şehidin geldiği bir dönemde bir dernek başkanına “randevu verilmemesini” çok önemli bir sorun olarak gören Akşam ise “CHP’nin belediye başkanından şehit ailelerine büyük ayıp” başlığı ile konuyu 26 Şubat Cuma günü manşetine taşımış, devamında ise “Genel Bakanı hendek kazan teröristlere ‘arkadaşlar’ diyen, milletvekilleri terörist cenazesine katılan CHP’nin belediye başkanından şehit ailelerine büyük ayıp.” Sözlerine yer vermiş.
ADAMA SORMAZLAR MI?
Şimdi, Akşam’daki bu komediye imza atanlara soralım:
Aldığınız emir doğrultusunda şehit haberlerini birinci sayfadan vermek yerine iç sayfalarda küçük bir kutuda yayınlamak Şehitlere saygı mı oluyor? Şehit kardeşinin tabutu başında acısını dile getiren subaya onlarca iftira ile saldırmak Şehitlere saygı mı oluyor? Şehitlerin ve gazilerin evlerine gelen haciz haberlerine yer vermemek Şehitlere saygı mı oluyor…?
KARŞIYAKA’DAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ
Bu sözde habere kadar çok uğraştığınız, çok araştırdığınız ancak vuracak bir yer bulamadığınız Karşıyaka’nın çalışkan, dürüst ve idealist belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı bu küçük “şantaj kokan” basit haberlerle vuramazsınız, Akpınar’da size prim vermez.
İKTİDAR ZENGİNİ SANCAK’IN GAZETESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “annem, babam, çocuklarım kurban olsun” “Erdoğan, 300 yılda bir Allah’ın nasip ettiği liderlerden biri” diyen, Ethem Sancak yine kendi grubundaki Star gazetesine verdiği demeçte Erdoğan aşkını şu sözlerle dile getirmişti. “dürüstlüğünü, yiğitliğini gördüm, gördükçe de aşık oldum. Doğrusu solculuk dönemimde Mevlana ile Şems’in arasındaki aşka anlam veremiyordum. Tanıdıktan sonra gördüm ki, böyle bir ilahi aşk iki erkek…” Yıldızı Erdoğan ile parlayan bir iş adamı olan Sancak bu sözlerinin karşılığı olarak havuz medyasının büyük bir bölümünü ele geçirmiş, aldığı devlet ihaleleri ise dudak uçuklatan boyutlara çoktan gelmişti.
BU ÇAMUR AKPINAR’A BULAŞMAZ…
Doğal olarak Akşam adlı gazete Karşıyaka’nın CHP’li belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a çamur atmayıp övseydi şaşardım.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA