SON DAKİKA

Haberertesi
Sait Temur

10 MADDE DE TÜRKİYE GÜNDEMİ!

10 MADDE DE TÜRKİYE GÜNDEMİ!
Bu haber 13 Ağustos 2016 - 21:23 'de eklendi ve 651 views kez görüntülendi.

SAĞLIK BAKANLIĞINDA DEPREM
1- Sağlık Bakanı açıkladı: “FETÖ soruşturması kapsamında Sağlık Bakanlığında 6 bin kişinin işine son verildi”
Diyanet İşleri Başkanlığı açıkladı: “492 personelin ilişiği kesildi”
Diğer kurumları da artık tahmin edin…
ARŞİVLER UNUTMAZ
2- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMM genel kurulunda kürsüden yaptı konuşmada, “Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Seversiniz sevmezsiniz ama değerli bir insandır, bilge bir insandır. Bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmetini yapıyor. Her şey de açık. Devletin denetimi gözetimi altında açık. Her şey göz önünde olan… Hakkında savcılık kararı olmayan birine çete derseniz ona haksızlık edersiniz” dedi.
Ve sonuç ortada…
DEVLETTE LİYAKAT!
3- AKP’li Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bugün Erzurum’da katıldığı bir toplantıda devlette liyakat sistemini açıkladı: “5 çocuğu olmayanı genel müdür yapmayacağım!” Dedi.
Genel mümdür olmak isteyenler, hadi bakalım iş size düşüyor…
GÜNAHIN YÜZDE 90’I
4- TBMM eski başkanı ve AKP’nin önde gelen isimlerinde Cemil Çiçek: Cemaatin devlette yapılanmasında 1970’lerden beri herkesin günahı olduğunu belirterek, “Belki bizim günahımız yüzde 90 ama unutmayın yüzde 1 de zehirlemek için yeterli” dedi…
Peki bizim günahımız ne?…
MİLLİ İRADE!
5- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 8 üniversiteye rektör atanmasıyla ilgili karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Erdoğan, 8 üniversiteden 6’sında yapılan rektörlük seçimlerini gözardı etti.
Sayın Cumhurbaşkanı her sözünde “Milli İrade” diyordu…
FETÖ-PKK İŞBİRLİĞİ!
6- AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, darbe girişimine ilişkin “Bunlar, korkak ve hain. Zaten PKK ile işbirlikleri de yakında ortaya çıkacak” dedi.
Hadi bakalım, bekliyoruz…
ERDOĞAN ONAYLI FETULLAH ZİYARETİ
7- TBMM eski başkanı ve eski bakan Bülent Arınç, bir programda Ruşen Çakır’ın konuğu oldu. Arınç, Pensilvanya’ya gittiğinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haberi olduğunu belirterek “Cumhurbaşkanımız uygun görmedikçe ne görüştüğümüzü anlatmam doğru olmaz. 2011’de giderken TRT ve Birleşmiş Milletler arasında işbirliği mutakabatı üzerine gittim. Cumhurbaşkanına ‘Newyork’ta olacağım oradan Pensilvanya’ya gidip bazı şeyleri görüşme imkanım var, gideyim mi’ dedim. Uygun olur dedi.” Arınç, bir başka soruya verdiği yanıtta ise Gülen hareketine 15 Temmuz’dan önce bir dönem ilgi duyduğunu itiraf ederek “15 Temmuz’un ardından Fetullahçı terör örgütü diyebilirim” dedi.
Darbe girişiminden sonra Fetullah Gülen’e selam vereni tutukluyorlar. Bu konuşanlar ne olacak?
BABA VE KAYINPEDER
8- Havacıların imamı’ olduğu iddia edilen ve halen firarda olan Adil Öksüz’ün kayınpederi Cevat Yıldırım tutuklandı.
Adapazarı ilçesinde gözaltına alınan eski milletvekili Hakan Şükür’ün babası Selmet Şükür çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Oğul ve enişte nerede?
FIRSATTAN İSTİFADE
9- Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tarihi Haydarpaşa Garı ve liman sahasını satmak üzere harekete geçti. 9 Ağustos’ta Kadıköy Belediyesi’ne yollanan yazıda “özelleştirme kapsam ve programına alınmasına yönelik çalışmalar çerçevesinde” 400 bin metrekare alan hakkında bilgi istendi.
Bir Haydarpaşa Gar’ı kalmıştı…
ŞEYTAN!
10- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle düzenlenen bir toplantıda konuştu. ”Bunlarda şeytani plan çok, şeytandan iki tık ilerdeler. Bunların yanında biz çok saf ve sade kalırız. Şeytandan iki adım önde gidiyor adamlar. Şeytan, bunların yanında masum kalıyor. Acayip planları var. Konya’da bu yolla 35 tane gayrimenkulu fark ettik ve kurtardık. Bunlar zaten milletin malıydı, milletimize geri dönüyor. Gayet sade ve basit. Hepimizin malıydı bunlar” dedi.
Çok şükür malımıza kavuşuyoruz…

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA