SON DAKİKA

Haberertesi

ÖZCAN IŞIKLAR SİTELERDE

ÖZCAN IŞIKLAR SİTELERDE
Bu haber 17 Şubat 2014 - 16:43 'de eklendi ve 381 views kez görüntülendi.

Silivri Belediye başkanı Işıklar: “Vicdanınızın sesine kulak verin”
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Uyumkent Sitesi sakinleriyle biraraya geldi. Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri ve yeni dönem Meclis Üyesi aday adaylarının eşlik ettiği Özcan Işıklar buradaki konuşmasında,” Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da merkezine insanı koyan belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. Ben Uyumkent’li vatandaşlarımın elini vicdanına koyarak oyunu kullanacağından eminim. Bugüne kadar bize destek olanları pişman etmedik ve yine desteğinizi bekliyoruz” dedi.
IŞIKLAR: SİTELER BİZİM İŞİMİZİ RAHATLATIYOR
CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Uyumkent Sitesi sakinleriyle buluştuğu sabah toplantısındaki konuşmasında şunları kaydetti: “ Sitelerin kendi yönetimlerinin olması, birçok sorunu kendi imkânlarıyla çözebilmeleri yerel yönetim olarak elbette bizleri rahatlatıyor. Tabi bazı bize yansıyan ve bizim sorumluluğumuz kapsamında şikâyetlere bağlı sıkıntılar yaşanabiliyor. Ama bunlarda öyle çözülemeyecek türden sıkıntılar değil. Kapalı çıkmalarla ilgili yaşanan ufak tefek sıkıntıları da burada plan notlarıyla çözdük. Kıyı kenar kanunuyla ilgili de arada yaşanan sıkıntılar oluyor ama burası için öyle çok önemli bir sorun görünmüyor.
“PARTİSİNİN ADINI SÖYLEYEMEN ADAYLAR VAR”
Biz bugün yerel seçimler için aranızdayız. Bu yerel bir seçim olsa bile, bizim temsil ettiğimiz değerlerimiz var. Halkı birbirine düşüren, ayrıştıran, düşman kılan genel yönetim anlayışını da yerelden sorgulamaya başlayacağız. İmam ne derse cemaat onu yapar. Bunların imamı belli, cemaatinin buradakiler olduğunu göreceğiz, bileceğiz ve ona göre hareket edeceğiz. Birileri gelip ‘ben buranın çocuğuyum’ diye oy istiyor. Peki, bu ülkenin değerleriyle oynanıyor, buna ne diyorsun peki? Yok, ben karışmam, benim adım falanca! Böyle bir şey olamaz. Partisinden utanmayan adaylar olacak. Ben utanmıyorum, CHP’liyim.
“GENEL VE YERELİ AYRI TUTAMAYIZ”
“Şimdi bir transfer çıkarmışlar, sahilleri 100 metre boşaltacaklarmış. Peki, nereye gidecek bu insanlar? Yani kısacası Ataköy’de oturana Zeytinburnu’nda yer verecek, sahilleri boşaltacak. Ya sonra ne olacak? Eğer yeşil alan olarak kamulaştırılır ve 5 yıl içinde amacı dışında kullanılırsa eski sahibine geri dönüyordu. Şimdi o kanunu da değiştirdiler. Öyle bir zorunluluk ortadan kalktı. Artık buraları kamulaştırıp 3 yıl sonra başka bir amaçla kullanabiliyor. Yağmalama anlayışının geldiği son noktadayız. İşte bu nedenle genel ve yereli ayrı tutamayız. Tüm bu yanlışların karşısına yerelden başlayan bir anlayışla hareket ederek gitmek durumundayız.”
“İSTANBUL’DAN GELDİLER İSTANBUL’DAN GİDECEKLER”
Şimdilerde ‘İBB bizde, Silivri’de aynı partiden olsun’ anlayışıyla insanları etkilemeye çalışıyorlar. Yok öyle bir şey. Kamuoyu araştırmaları gösteriyor ki, İstanbul’dan geldiler İstanbul’dan gidecekler. 30 Mart’ta bir kırılma yaşanacak ve sonrasında da büyük bir olasılıkla bu Ayakkabı Kutusu Partisi olmayacak.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA