SON DAKİKA

Haberertesi

KAZIM ARSLAN: SAVCILAR NEREDE?

KAZIM ARSLAN: SAVCILAR NEREDE?
Bu haber 15 Ekim 2015 - 22:29 'de eklendi ve 357 views kez görüntülendi.

GAZETECİ TEHDİT EDİYOR, SAVCI VE HÜKÜMET SEYREDİYOR​
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Kılıçdaroğlu’na yönelik tehditler nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.
“TEHDİTLER SİYASİ NEFRET ÜRÜNÜ”
Arslan, açıklamasında şunları dile getirdi.
“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal medya üzerinden yönelen tehdit, tetikçi bir gazeteci müsveddesinin elinden çıkmış siyasi nefretin ürünüdür. Siyasi destek bulan bir gazetecinin, meslektaşı bir gazeteciye ölüm tehdidi savurduğu günleri bu mevcut hükümet döneminde görmüştük.”
“TEHDİTLER KARŞISINDAKİ SUSKUNLUĞUN VARDIĞI NOKTA”
“Biz, 3 aylık milletvekilligi sürecinde şımarmaktan başka bir şey bilmeyen, gazeteci evi basmaya kalkan siyasetçiyi de görmüştük. Biz bunların Son bulması için yargıya ve siyasete sürekli çağrı yaparken Cumhurbaşkanı katından başlamak üzere sürekli sustular,bu tehditvari davranışlar karşısında hep sessiz kaldılar. O suskunluk bugün ülkenin anamuhalefet liderine, Genel Başkanımıza sosyal medya üzerinden bombalı ölüm tehdidinde bulunmaya kadar vardı.”
“SAVCILAR NEDEN SESSİZ?”
“Bugün geldiğimiz aşamada,kin ve nefret dolu yayınlarıyla ün salmış bir gazetenin muhabirinin attığı tweet üzerine adım atmayan savcılar ne güne duruyorlar! Bu tür tehditlere seyirci kalan siyasetçiler, demokrasinin yaşadığı tehlikenin henüz farkına varamadılar mı acaba? Biz hiçbir ayırım yapmadan her yurttaşın barış ve huzur içinde yaşayacağı,herkesin sorumluluğunu bileceği ve ona göre görevini yapan basın mensuplarının siyasetçilerin üzerinde baskı kuramayacağı ve tehdit de edemeyeceği bir Türkiye’yi hedefliyoruz. Bu çerçeve içinde, başta iktidar olmak üzere,bütün savcıları göreve çağırıyorum.nBütün siyasetçilerin de, tehdit kimden, ne şekilde gelirse gelsin,hangi görüşte olursa olsun bu tür tehditlere karşı kararlı bir duruş sergilemelerini bekliyorum.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA