SON DAKİKA

Haberertesi

KAZIM ARSLAN ÇİVRİL’DE

KAZIM ARSLAN ÇİVRİL’DE
Bu haber 22 Ekim 2015 - 16:14 'de eklendi ve 384 views kez görüntülendi.

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, seçim çalışmalarını Çivril ilçesinde sürdürdü.
İL VE İLÇE ÖRGÜTLERİ YURTTAŞLARLA BULUŞUYOR
Merkez ve mahallelerde çalışan CHP örgütü, tarımdan hayvancılığa, ekonomiden emeklilere ve gençlere kadar projelerini anlattı. CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, mahalle çalışmalarında terörü bitirecek tek partinin CHP olduğunu belirterek şunları söyledi.
“DOĞU VE GÜNEYDOĞU’YU TERÖRE TESLİM ETTİLER”
Devleti Doğu ve Güneydoğu’da terör örgütlerine teslim eden, ülkemizde teröristlerin yuvalanmasına göz yumanların terörü bitirme iddiası kalmamıştır. Bölgemizde barış üzerine kurulu dış politikamızı yok eden, dışta ve içte barışı sağlayamayan bu iktidarın Türkiye’ye vereceği hiçbir şey yoktur.
“OY HESABIYLA BAŞLAYAN AÇILIM ACI VERDİ”
Mevcut iktidarı sürekli uyardığımız gibi, terörü sona erdirmek isteyen bir iktidarın gizli ajandası olmayacak. Oy hesabıyla açılım yapmayacaksınız. Şeffaf ve net olacaksınız, millete hesabını veremeyeceğiniz hiçbir sözün altına girmeyeceksiniz.CHP iktidarında teröristlere silah bıraktırmadan müzakereye girilmeyecek, terör örgütünün kadrolarıyla değil, Meclis’te halkın oyuyla seçilen milletvekilleri ve vatandaşlarımız muhatap alınacaktır.
​”DEVLET, DEVLETLİĞİNİ UNUTTU”
Devlet, 13 yıllık sürede devlet olmanın tüm gereklerini bir kenara bırakmış, parti örgütüne dönüştürülmüştür. Bu yüzden terörle mücadele, siyasi pazarlıkların bir aracı haline gelmiştir.
“7 HAZİRAN’DAN BUGÜNE 700 CAN YİTİRDİK”
Terörü bitirmeye değil, aksine büyütmeye neden olan mevcut iktidar, 2002’de şehit haberleri gelmeyen topraklarımızı bugün anne acısı ve gözyaşına boğdu.7 Haziran’dan bugüne 700’e yakın vatandaşımız öldürülürken istifa etmek yerine gülen, 100’ün üzerinde vatandaş terör saldırısıyla hayatını kaybettiği halde “güvenlik açığı yok” diyen bakanların, devlette hesap vermeyi unutturan bu kadroların artık zamanı dolmuştur.
“PKK İLE KİMLER GÖRÜŞTÜ?”
Bakın, “PKK ile görüşen arkadaşı ben gönderdim” diyen, ülke toprağına “Kürdistan” diyen bugünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan değil mi? “Sayın Öcalan demeyi ve PKK bayrağı açmayıı suç olmaktan çıkardık” diyen Bülent Arınç değil mi? “Öcalan’ın olayları okuma kabiliyeti ve tecrübesi var” diye suça ve suçluya övgü dizen Yalçın Akdoğan değil mi? “Öcalan’ın mesajı bizim de mesajımız” diyen Beşir Atalay değil mi? “Öcalan bölgenin durumunu daha sağlıklı yorumluyor” diyen Sadullah Ergin değil mi? “Öcalan dünyanın geleceğini çok iyi okuyor” diyen kişi AKP Milletvekili ve MKYK Üyesi Yasin Aktay değil mi?
“TERÖRÜ ANCAK CHP BİTİREBİLİR”
Bütün bunlar dikkatlice incelendiğinde,tek bir gerçek var: Terörü ancak ve ancak CHP bitirebilir. Terör ile Kürt kökenli vatandaşımızı birbirinden ayıran, 17 maddeye dayanan ve tamamı kanun teklifiyle Meclis’e verilmiş çözüm listemizin ne kadar gerçekçi olduğu bugün daha açıkça kabul edilmektedir. Dün bize “CHP her şeye karşı” diyenler, bugün haklı olduğumuzu kabul etmişlerdir.O nedenle CHP Terörü bitirmeye kararlıdır.Bunun için yetki istemekte ve iktidar olmak istemektedir.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA