SON DAKİKA

Haberertesi

KAZIM ARSLAN: “BİZ VARIZ, YAPARIZ”

KAZIM ARSLAN: “BİZ VARIZ, YAPARIZ”
Bu haber 21 Ekim 2015 - 8:28 'de eklendi ve 377 views kez görüntülendi.

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli’nin Çal İlçesindeki çalışmalarını sürdürdü.
“AKP İKTİDARININ TÜRKİYE’YE VERECEK BİR ŞEYİ YOK”
İlçe örgütüyle birlikte ilçe merkezi ve mahallelerde çalışan Arslan, “13 yıldır ülkeyi yönettikleri iddiasındalar, ellerinde yetki var ama sorun çözmeye yanaşmıyorlar. İktidardalar, samimi olsalar bunca soruna acil çözüm için karar alırlar ve seçimi beklemezler.Artık bu iktidarın Türkiye’ye verecek bir hizmeti kalmamıştır. 13 yılda ne yapacaklarını şaşırdılar, şımardılar,yoruldular ve sürekli yanlış yapmaya başladılar.Makam hırsıyla, servet ve şöhret sevdasıyla çıktıkları yolculukta artık son durağa geldiler. Ülkemizi düşürdükleri şu halde iktidar olduklarını unuttular, önce her yanlışları için hesap vermek yerine ‘aldatıldık’ yalanına sığındılar, şimdi de iktidar olduklarını unutup seçim vaadine dayanıyorlar.” ifadesini kullandı
Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın açıklamasının devamı şöyle:
“CHP NİN SEÇİM BİLDİRGESİNDEN KOPYA ÇEKTİLER”
Bugün Denizli’de, mevcut iktidarın devlet ve belediye kaynaklarıyla duvarları kaplayan vaatleri, bizim 3 ay önce açıkladığımız bildirgenin birer kopyasıdır. Biz “asgari ücret 1500 Lira olacak” dediğimizde küplere bindiler, yalan ve iftiralarla “Kaynak nerede?” diye sordular.Emekliye iki ikramiye verilecek dedik,yine kaynağını sordular.Şimdi de bizim vaatlerimize yakın vaatleri ortaya koyup duvarlara astılar. Beş ayda kaynağı nasıl buldular? Kaynak varsa neden hemen uygulamaya sokmuyorlar? İktidarın başında olanlar onlar değil mi? Kopya edilen bu vaatlere bakıldığında bugünden CHP’nin iktidar olmasını işaret ediyorlar.
“İKTİDARDA OLDUKLARINI UNUTTULAR”
Bu seçim bildirgeleri, açıkça CHP iktidarını müjdelemektedir.
Asgari ücreti derhal, bu gece yükseltmek sizin elinizde, buyurun hadi yükseltin. “Gübre ve yemden KDV alınmasın” diye kanun teklifi verdiğimizde reddedenler, hodri meydan, haydi seçimden önce almayın KDV’yi! Gösterin kendinizi. Çok açık bir gerçek var: İktidardaki parti vaatte bulunmaz, sorunlara çözüm üretir,icraatını hemen yapar.Eğer bir iktidar partisi, 3 ay önce reddettiği, meydanlarda aklınca dalga geçtiği vaatlerimize bugün sarılıyorsa, “Meğer hesap doğruymuş, CHP’nin dediği gibi olurmuş” diyorsa, kendisini şimdiden mağlup saymış, muhalefete hazırlanmış demektir.
“İKTİDARI KAYBETME KORKUSU DAĞLARI SARDI”
Yetki ellerindeyken asgari ücrette, mazotta, yemde ve gübrede sustular. Emekli maaşına ikramiye verelim dediğimizde 7 Haziran’dan önce sesi kısık çıkanlar, 7 Haziran’dan sonra kanun teklifimizi yok sayanlar, bugün bizim öncü siyasetimizden kopya çekme telaşındadır ,içlerini iktidarı kaybetme korkusu sarmıştır.Ne vadederlerse etsinler,artık vatandaşı kandıramayacaklardır,zafer bizim olacaktır.
“CUMHURBAŞKANI BİZİ KUZU KUZU SARAY’A ÇAĞIRACAK​”
Bizim vaatlerimize “hayal” diyenler, şimdi gerçekleri öğrenmeye başladı.
Tüm Denizlili ve Çallı hemşehrilerimize sesleniyorum: Size seçimlerden önce konut sözü verenler bir tek çivi çaktılar mı? Hani nerede konutlar? “Belediyeler yapacak” dediler,altından kalkamayınca,TOKİ’ye havale ettiler. “Asgari ücret yükselirse işadamı batar” yalanına sarılanlar,bugün “asgari ücret 1.300 TL olacak” diyorlar. 7 Haziran’dan bugüne Türkiye ekonomisi krizin eşiğine sürüklenirken, nereden yeni kaynak buldular da bu çalıntı vaatlerle karşımıza çıktılar?Vaatlerinde samimi iseler neden hemen uygulamıyorlar ?
Mevcut iktidarın kadroları, bizim seçim bildirgemizden kopya cümlelerle seçime giriyor, Cumhurbaşkanı ise bizi daha şimdiden Kaçak Saray’ına “kuzu kuzu” davet ediyor. AKP kadroları, hem bizden çaldığı vaatlerle hem de tedirgin tutumuyla şimdiden açıkça anamuhalefet olacağını kabul etmiş durumda.
“BİZ VARIZ, YAPARIZ”
13 yıldır emekliye, çiftçiye, öğrenciye, engelliye, yoksula, işçiye ve memura söyleyecek sözü, meydanda gösterecek yüzü olmayanlar, bugün CHP’nin #ÖnceTürkiye hedeflerine sarıldı, çarenin sadece CHP iktidarında ve kadrolarında olacağını onlar da anladı. Bizim sözümüz de belli, kadrolarımız da…

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA