SON DAKİKA

Haberertesi

ERDOĞAN: “PABUÇ BIRAKMADIK”

ERDOĞAN: “PABUÇ BIRAKMADIK”
Bu haber 11 Nisan 2014 - 20:36 'de eklendi ve 389 views kez görüntülendi.

GÜNDEMİNDE CEMAAT VE MUHALEFET VARDI
Başbakan Erdoğan Hukukçular Derneğinin Sertifika töreninde hukuk fakültesi öğrencilerine sertifika dağıttı. Erdoğan konuşmasında şunları ifade etti.
BOYUN EĞMEDİK
Bize 17 Aralık’tan itibaren çok ağır saldırılar yaptılar. Bana aileme yakın çalışma arkadaşlarıma bakanlarımıza vekillerimize bürokratlarımıza çok adice, haysiyetsizce saldırılarda bulundular. Medyadan sosyal medyadan ahlaka edebe insanlığa ve vicdana sığmayan taarruzlar gerçekleştirdiler. Hiç birisine boyun eğmedik hiçbir iftiraya yalana ithama pabuç bırakmadık.
YARGI ELİYLE DARBE GİRİŞİMİ
Biz 17 Aralık’ta yapılan operasyona darbe dediğimizde içerden ve dışardan birileri bunu kabullenemiyorlar. Evet, 17 Aralık operasyonu bal gibi darbe girişimidir. Yargı eliyle yapılmak istenen bir müdahale girişimidir.
HÜKÜMET DEVRİLECEKTİ
Çok açık söylüyorum. Eğer 17 Aralık, 25 Aralık operasyonları karşısında dik durmasaydık, inanın şu anda Türkiye Cumhuriyeti’nin şu anda halkın oyu ile seçilmiş hükümeti devrilecek koalisyondan oluşan bir darbe hükümeti iş başına getirilecekti.
MİLLETİMİZ TUZAĞI BOZDU
Darbe girişimi akamete uğrayınca seçimi gölgelemek istediler. Bütün aktörler 30 Mart’a gölge düşürmek istediler. İşte o tuzağı da 30 Mart’ta milletimiz bozdu. Milletimiz oynanan oyunu gördü. Tuzağı gördü. Ülkesine, istiklaline yapılan saldırıyı gördü ve yüzde 45,5 oy oranı ile bu senaryoyu da altüst etti.
PENSİLVANYA’NIN PEŞİNE TAKILMAYIN
Ben yine sesleniyorum. Bu güne kadar bu Pensilvanya’nın peşine takılanlara da sesleniyorum. Ne olur iradenizi kiraya vermeyin. Aklınızı kiraya vermeyin. Bize Allah’a kulluktan başka hiç kimseye kulluk asla emredilmemiştir. Tüm hukukçularımıza açık açık çağrıda bulunuyorum. Kime şantaj tehdit varsa gelsin izah etsin devlet olarak tüm imkanlarımızla biz bunların üzerine gideceğiz. Hiç kimse korkmasın. Yargı mensupları özellikle cesur olmalı. Ülkemiz, milletimiz, istiklalimiz ve istikbalimiz adına son derece önemlidir.
MUHALEFET ORTAYA BEDEL KOYMALIDIR
Pensilvanya’nın kuyruğuna takılacak kadar ilkelerinden ideallerinden taviz veren bir muhalefet Türkiye’ye vizyon çizemez. 17 Aralık ve sonrasında muhalefet aldatıldı. Adeta bir maşa gibi kullanıldı. 30 Martta da bunun bedelini ödedi. Muhalefet genel gen başkanları da ortaya bir bedel koymak zorundadırlar.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA