SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’NİN EFSANE İSİMLERİ BULUŞUYOR

CHP’NİN EFSANE İSİMLERİ BULUŞUYOR
Bu haber 11 Eylül 2015 - 13:16 'de eklendi ve 1.000 views kez görüntülendi.

“DÜN BAŞARMIŞTIK, BUGÜN DE BAŞARABİLİRİZ”
CHP’nin 12 Eylül öncesi yöneticileri ve gençlik kolları üyeleri partinin 92’nci Yılında “Dünden Bugüne Cumhuriyet Halk Partisi” konulu Panelde bir araya gelecek.
CHP’NİN KULUŞ YILDÖNÜMÜNDE ÖNEMLİ BULUŞMA
92’nci Yılında Dünden Bugüne Cumhuriyet Halk Partisi konulu Panel’de 12 Eylül 1980 darbe döneminin CHP Gençlik Kolları Genel Başkanları hem CHP’yi hem de 12 Eylül öncesini ve sonrasını anlatıyor.
BİR DÖNEMİN TANIKLARI KONUŞACAK
image
İBB CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever‘in öncülüğünde gerçekleşecek olan Panel’in Moderatörlüğünü Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Miyase İlknur yapacak. CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’ında katılım sağlayacağı Panel’in Panelistleri: CHP’nin önemli isimlerinden Prof. Dr. Nurettin Sözen, Hasan Fehmi Güneş, Erol Tuncer ve Ali Topuz olacak.
KARANLIK GÜNLER VE BASKILARA RAĞMEN ELDE EDİLEN BAŞARILAR…
Panel’de 1970’li yılların CHP Gençlik Kolları Başkanlarından İBB CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever açılış konuşmasını yapacak. “Dün Başarmıştık, Bugün de Başarırız” konu başlığı ile gerçekleşecek Panel’de konuşmacılar ve panelistler; 12 Eylül öncesi ve sonrasını, CHP’nin o dönemdeki başarıları, mücadeleleri, maruz kaldıkları olaylar, yaşadıkları zorluklar ve her şeye ve her zorluğa rağmen rağmen CHP’nin birinci çıktığı seçimler konuşulacak ve tartışılacak…
YER: Bakırköy Leyla Gencer Opera Salonu
SAAT: 14.00
TARİH: 12 Eylül Cumartesi
ADRES: Osmaniye Mah. İncirli Yolu Sokak/Bakırköy/İstanbul

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA