SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’DEN SALDIRIYA TEPKİ

CHP’DEN SALDIRIYA TEPKİ
Bu haber 09 Nisan 2014 - 19:52 'de eklendi ve 458 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ MALİK ECDER ÖZDEMİR’DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
TBMM İdare Amiri ve CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı ile ilgili CNN Türk’te Cüneyt Özdemir’e konuştu
SALDIRI BAŞBAKAN’A YAPILMIŞ OLSAYDI…
CHP’li Malik Ecder Özdemir, “saldırı Başbakan’a yapılmış olsaydı, bugün Türkiye’de yer yerinden oynardı” dedi. Özdemir, “Dünkü saldırı Kılıçdaroğlu’na değil de Başbakan’a yapılmış olsaydı, bugün Türkiye’de yer yerinden oynardı. Dünden bugüne içişleri bakanından tek kelime açıklama yapılmadı. İçişleri Bakanı’nın görevi, Twitt atmak mıdır? 24 saat geçmeden hiçbir araştırma yapılmadan saldırıyı yapan şahsın serbest bırakılması, Türkiye’de hukukun olmadığının bir göstergesidir. Bu iş teşvik edici olacaktır” dedi.
TBMM’DE SADECE BAŞBAKAN KORUNUYOR
Mecliste milletvekillerin can güvenliğinin olmadığını, sadece Başbakan Erdoğan’a yönelik bir güvenlik önleminin olduğunu söyleyen Ecder Özdemir, “Mecliste milletvekillerin can güvenliği yoktur. Sadece Başbakan’a yönelik bir güvenlik tedbiri var. O da çok aşırı bir güvenlik tedbiri. Koruma polislerinden adeta etten bir duvar örülüyor. Onun dışında hiç kimsenin güvenliği yok maalesef. Meclise iyi niyetle gelen insanlar, meclise giremiyor. Terör uygulamak için gelen, her türlü sabıkası olan birisi de dünkü olayda olduğu gibi elini kolunu sallayarak girebiliyorlar” dedi.
MECLİSTE SADECE BAŞBAKAN’IN EMİR VE TALİMATLARI UYGULANIYOR
Güvenlik zirvesine ilişkin olarak Ecder Özdemir, “Mecliste güvenlik zirvesi düzenlenecek. Zirve, Meclis ve Meclis Başkanı tarafından yönetilmiyor. Başbakan’ın emir ve talimatı ile yönetilen bir Meclis anlayışı var. Hukuk, iç tüzük ayaklar altına alınıyor” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA