SON DAKİKA

Haberertesi

CEM KARA HALK PAZARINDA

CEM KARA HALK PAZARINDA
Bu haber 17 Şubat 2014 - 16:30 'de eklendi ve 694 views kez görüntülendi.

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI SEÇİM TURUNDA
Çatalca Belediye Başkanı ve Çatalca CHP Belediye Başkan adayı Cem Kara, Perşembe günü ilçede kurulan halk pazarını gezerek pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu.
PARTİLİLER DE EŞLİK ETTİ
Çatalca Belediye Başkanı ve Çatalca CHP Belediye Başkan adayı Cem Kara ve beraberindeki Çatalca CHP ilçe Başkanı Abdullah Aslan, Çatalca CHP ilçe kadın kolları, Çatalca CHP gençlik kolları, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte ilçede kurulan halk pazarını gezdiler. Cem Kara ve beraberindekiler Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldiler.
CEM KARA’YA ÇATALCALILARDAN YOĞUN İLGİ
Çatalca Belediye Başkanı ve CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Cem Kara Perşembe günü Çatalca Cumhuriyet meydanındaki parti standını ziyaret etti. Burada partilileri ile bir araya gelen Başkan Cem Kara daha sonra CHP ilçe örgütü ile birlikte halk pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnafla buluştu. Pazarı ziyaretinde halkın yoğun ilgisi, desteği ve sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Cem Kara ve beraberindekiler, halkın sorun istek ve şikayetlerini de dinlemeyi ihmal etmediler.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA