SON DAKİKA

Haberertesi

AK PARTİ AVCILAR ADAYI TANITILDI

AK PARTİ AVCILAR ADAYI TANITILDI
Bu haber 04 Şubat 2014 - 21:01 'de eklendi ve 716 views kez görüntülendi.

BAYRAM ŞENOCAK SEÇİM KAMPANYASINI GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE BAŞLATTI
‘’Belediye Değişecek, Avcılar Dönüşecek’’

İstanbul’un en genç belediye başkan adayı olarak dikkat çeken Bayram Şenocak, AK Parti Avcılar ilçe Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği organizasyon ile Avcılarlı hemşehrileriyle buluştu. “Belediye Değişecek, Avcılar Dönüşecek” sloganıyla seçim startını veren Şenocak, 31 Mart sabahı Avcılar’ı AK Belediyeye kavuşturacaklarının sözünü verdi.
TANITIM TÖRENİNE YOĞUN KATILIM
AK Parti Avcılar Belediye başkan adayı tanıtım toplantısı, Avcılar Double Tree by Hilton otelde gerçekleştirildi. İstanbul’un en genç belediye başkan adayı olmasıyla dikkat çeken Bayram Şenocak’ın Avcılarlı hemşehrileriyle bir araya geldiği toplantı, oldukça yoğun bir katılımla yapılırken, salonun dışına taşan kalabalığın heyecanı ve coşkusu görülmeye değerdi.
AK Parti genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu, MYK üyesi ve İstanbul milletvekili Nurettin Nebati, MYK üyesi Ömer Bolat, İstanbul Milletvekilleri Harun Karaca, Feyzullah Kıyıklık, Tülay Kaynarca, Ünal Kaçır, Gülay Dalyan, Mehmet Muş, il başkan vekili Haydar Ali Yıldız ve il yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Kadir Topbaş, Avcılar ilçe başkanı Ali Burak Tepe, Büyükçekmece Belediye başkan adayı Celal Babayiğit, ilçe başkanları, önemli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çok sayıda basın mensubu ve binlerce Avcılarlı toplantıda hazır bulundu.
ŞENOCAK: AVCILAR’I BİZ AYAĞA KALDIRACAĞIZ
Belediye başkan adayı Bayram Şenocak’ın biyografisinin ve ilçe başkanı olduğu iki yıllık dönemde yapılan çalışmaların anlatıldığı tanıtım filminin de gösterildiği toplantıda konuşan Şenocak : ‘’Avcıları 15 yıldır mahkum olduğu, bu hizmet yoksunu belediyecilik anlayışından, Allah’ın izniyle kurtaracağız. Avcılarda yaşayan kardeşlerimize hak ettiği hizmetleri getirebilecek ve yüz yüze iletişimle, sorunları çözen, vatandaşının her daim yanında olan AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Şu ana dek İstanbul Büyükşehir Belediyemiz üzerinden gerçekleştirdiğimiz projelere, İnşallah 31 Mart sabahı itibariyle kat be kat devam edeceğiz. Bir tarafında denizi, diğer tarafında gölüyle İstanbul’un nadide ilçelerinden olan, fakat değeri mevcut belediyece tam olarak kavranamamış Avcılar’ı biz ayağa kaldıracağız. İlçemizi, çevresinde örnek gösterilen, sosyal donatı alanları ve vatandaşına faydalı projelerle dolu bir ilçe haline getireceğiz.” Dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA