SON DAKİKA

Haberertesi

AHMET AKIN’N SEÇİM ÇALIŞMALARI

AHMET AKIN’N SEÇİM ÇALIŞMALARI
Bu haber 21 Ekim 2015 - 9:13 'de eklendi ve 353 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ AKIN: “AKP TAKLİT EDİYOR”
7 Haziran seçimleri öncesinde CHP’nin seçim bildirgesi ile gönülleri fethettiğini söyleyen CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, 1 Kasım seçimleri öncesinde kaynak soran AKP’nin şimdi kendilerini taklit ettiğini söyledi.
“TAKLİTLER ASILLARINI YAŞATIR”
Balıkesir’de seçim çalışmalarına devam eden ve her gün ilçe ziyaretleri yaparak CHP’nin seçim bildirgesini anlatan CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın 7 Haziran seçimlerinde sandıktan çıkan halk iradesine en büyük saygıyı CHP’nin gösterdiğini söyledi. Ahmet Akın, “En iyi kadrolar CHP’de. 1 Kasım seçimleri için yoğun bir seçim çalışması yapıyoruz. AKP milli irade deyip duruyor. Ama çıkan tablo ortada. 7 Haziranda milli irade sandıktan koalisyon istedi. CHP bu noktada hiçbir zaman oyun bozan olmadı. Fakat AKP, koalisyonu değil seçim istedi. Bugün AKP’liler meydanlarda CHP koalisyon istemedi derlerse yalan söylemiş olurlar. CHP bütün süreç boyunca hükümetin kurulmasından yana oldu.
“AKP CHP’NİN BİLDİRGESİNİ KOPYALADI”
Vatandaşın 1 Kasım’da bunlara gerekli dersi vereceğini inanıyorum. En iyi kadrolar bizde, CHP yaparsa en iyisini yapar” dedi.
AKP’nin seçim öncesi vaatler vererek CHP’nin seçim bildirgesini taklit ettiğini söyleyen Akın, “AKP bile 1 Kasım öncesi seçim bildirgemizi taklit etti. Zamanında kaynak diyenler şimdi bizi taklit ediyorlar. Bu örnek olduğumuzun göstergesi. 1 Kasım seçimlerinde CHP’nin Balıkesir’deki oyunu arttıracağız. Seçim gezilerinde görüyorum. İnsanlar rengini belli etmiyor. İnsanlara dokunan bir siyasetçi olarak şunu söyleyebilirim. Seçmen sandıkta gerekli dersi verecektir. Yaptığım siyasette Balıkesir benim ailem diyorum. Bunu içtenlikle söylüyorum. Herkese eşit mesafede siyaset yapmaya çalışıyorum. Amacımız önce Balıkesir sonra Türkiye’yi kucaklamak. Balıkesir ufak siyasetle bir yere gelemez. Bunu artık herkes anlamalı. Mecliste bugüne dek Balıkesir için birçok soru önergesi ve Kanun Teklifi verdim. Kadınların iş hayatında olmasını önemsiyorum. Her başarı hikayesinde kadınlar var. Bütün belediyelerin kreş açması için Kanun Teklifi verdim. Başbakan Davutoğlu bunu mitinglerinde söyleme başladı. Buda bizim söylediklerimizin doğru olduğunun kanıtı” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA