SON DAKİKA

Haberertesi

ZEYTİNYAĞININ ADRESİ BURHANİYE

ZEYTİNYAĞININ ADRESİ BURHANİYE
Bu haber 25 Şubat 2016 - 12:01 'de eklendi ve 674 views kez görüntülendi.

BURHANİYE BELEDİYESİNİN ÜRETTİĞİ SAF ZEYTİNYAĞLARI SOFRALARINIZA SIZIYOR…
Burhaniye Belediyesi zeytinyağları satışa sunuluyor.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, bu yıl ilk kez belediyeye ait zeytinliklerin belediye bünyesinde değerlendirilerek zeytinyağı üretimine başlandığını açıkladı.
“BURHANİYE BELEDİYESİ” PATENTİ ALINDI
Bölgenin en büyük zeytin üreticisi olarak zeytin toplama zamanında toplanmaya başlanan zeytinlerden elde edilen yağlar Burhaniye Belediyesi markası altında satış için hazırlanarak satışa hazırlandı. “Burhaniye Belediyesi” olarak patenti alınan zeytinyağlarının satışına yakında başlanacak.
WEB SİTESİ KURULDU
Burhaniye Belediyesi ürettiği zeytin yağlarını www.burbelzeytin.com web sitesi adresinden satışına başlayacak. Burhaniye Belediyesi zeytinyağlarının satışı için hazırlanan yeni web sitesinin en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını söylen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Burhaniye Belediyesi zeytinyağlarının natürel sızma zeytinyağı, soğuk sıkım ve erken hasat olduğunu bildirerek Burhaniye Belediyesi zeytinyağlarının kalitesine vurgu yaptı.
BAŞKAN UYSAL: “İLÇENİN TANITIMINA DA KATKI YAPACAĞIZ”
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Körfezin en büyük zeytin üreticisi olarak, kendi zeytin işçilerimiz ile birlikte, büyük özveri ve üstün gayret göstererek, belediyemize ait 300 dönüm zeytinlik toplandı. 5 dizem olarak, 14 bin 200 kilo yağ elde eden belediyemiz, yağlarımızın satışına en kısa süre içinde başlayarak Burhaniye ismini ve Burhaniye’nin zeytinyağlarını hakkıyla daha geniş kitlelere tanıtabilecek. dedi.
FARKLI AMBALAJLARDA HAZIRLANDI
Burhaniye Belediyesi zeytinyağları; 2’lik, 3’lük, 5 litrelik tenekelerin yanı sıra 1 litrelik ve 500 mililitrelik özel cam şişe olarak satışa sunulacak.image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA