SON DAKİKA

Haberertesi

YÜCEER’DEN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK

YÜCEER’DEN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK
Bu haber 18 Kasım 2015 - 15:11 'de eklendi ve 362 views kez görüntülendi.

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ CANDAN YÜCEER: “OLAĞANÜSTÜ KURULTAYIN PARTİMİZE BİR KATKISI OLMAZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, yazılı bir açıklama yaparak partisinin kurultay sürecindeki tavrını ortaya koydu.
Yüceer, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“İKİ DEFA ÖNSEÇİMDEN BİRİNCİ ÇIKARAK SEÇİLMİŞ BİR MİLLETVEKİLİ OLARAK…”
Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzünü halka dönen, halk için siyaset yapan, parti içi demokrasiyi etkin kılan; kadınlara, gençlere fırsat eşitliği sağlayan uygulamalarıyla birlikte umutlanıp, inanıp, aday olarak; ilim Tekirdağ’da ön seçimden ikinci kez birinci çıkarak seçilmiş bir milletvekiliyim..
“GENEL BAŞKANIMIZIN BAŞLATTIĞI YENİLENME VE DEĞİŞİM”
Genel Başkanımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı yenilenmeyi, değişimi; halk için siyaset yapan, toplumun tüm kesimlerinin hassasiyetlerine duyarlı olan, çözüm üreten politikalarını, gençlere, kadınlara örgütlerimizi parti içerisinde daha aktif katılım imkanının sağlanmasını ve karar alma mekanizmalarında etkin görevler verilmesini çok önemsiyorum ve destekliyorum. Bu süreçte bu uygulamaların daha fazla somutlaştırılması ve hayata geçirilmesi gerekmektedir.
Bir önceki olağan kurultayımızda partililerimize ve halkımıza “değişim ve yenilenme” sözü verdik. “Emek en yüce değerdir” dedik.
“SEÇİM SONUÇLARINI EN BÜYÜK KARAR ORGANI OLAN KURULTAYIMIZDA DEĞERLENDİRECEĞİZ”
Genel Başkanımız öncülüğünde bu doğrultuda bir seçim kampanyası yürüterek, halkımızın takdirini ve güvenini kazanan çözüm odaklı, ilkeli, geleceğe yönelik proje ve vaatlerimizi yurttaşlarımızla buluşturma çabasında olduk. Önümüzde işleyen bir takvim, partililerimizin bütün öneri, eleştiri ve görüşlerinin değerlendirileceği, “Olağan Kurultay” süreci vardır. 1 Kasım sonuçlarının enine boyuna değerlendirileceği yer, partimizin en büyük karar organı olan kurultayımızdır.
“OLAĞAN KURULTAY SÜRECİNDE OLAĞANÜSTÜ KURULTAYIN BİR KATKISI OLMAYACAK”
İçinde bulunduğumuz olağan kurultay sürecinin kadınlara, gençlere, sol değerlere, sosyal demokrasiye, emeğe, eşitliğe, Atatürk devrimlerine değer veren dinamik, heyecanlı, kararlı kadro ve politikalarla partimizi iktidara taşımak için “ortak akıl” üreteceğine inancım tamdır.
İşleyen bir takvimin “Olağanüstü Kurultay”la bölünmesinin ne ülkemize ne de partimize bir katkısı olmayacağı aşikârdır.
“SORUN DA ÇÖZÜM DE KİŞİSEL DEĞİLDİR”
Yaşadığımız bu süreçte ülkemizi içinde bulunduğu zor durumdan çıkaracak ortak bir akla ihtiyacımız vardır.
Bu amaca yönelik somut adımların atılmasını Kurultay delegelerimizin iradesiyle Genel Başkanımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde sonuçlandırılmasını bekliyor, tüm kamuoyuna saygılarımı sunuyorum.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA