SON DAKİKA

Haberertesi

VEKİL MAAŞINA EL SÜRMEYEN VEKİL

VEKİL MAAŞINA EL SÜRMEYEN VEKİL
Bu haber 04 Ocak 2017 - 19:31 'de eklendi ve 310 views kez görüntülendi.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ TACETTİN BAYIR MAAŞININ TAMAMINI ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK DAĞITIYOR
Maaşını 15 aydan bu yana üniversitede okuyan kız öğrencilere burs olarak veren CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, geçen yıl mezun olan 20 öğrenci yerine, yenilerini belirledi. Burs vermek için, İzmir Birinci Bölge’deki ilçelerden birinde anne baba ayrı olan ve annesinin yanında kalan ve fakülte okuyan kız öğrenciler tercih edildi. 20 kişilik burs için 126 öğrenci başvurdu.

VEKİL MAAŞI İLE MEZUN OLAN GENÇLER…
Milletvekili maaşını (17 bin TL) almadan 56 öğrenciye burs olark dağıtan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, geçen yıl mezun olan 20 öğrencinin yerine yenilerini belirledi. 20 öğrencinin yararlanabileceği burs için 126 öğrenci başvurdu. Burslarla bire bir ilgilenen Bayır’ın eşi CHP Parti Eğitmeni Tülay Bayır, öğrencinin birinci bölgedeki ilçelerde oturan, anne babası ayrı olan ve annesinin yanında kalan, fakültede okuyan kızöğrencilerin tercih edildiğini söyledi. Şehir dışında tıp fakültesi okuyan kızların bursunun daha yüksek olduğunu vurguladı.

TOPLUMUN OMURGASI KADINDIR, GÜÇLÜ OLMALI
Tacettin Bayır, milletvekili maaşıyla hiç ilgilenmediğini belirterek, şöyle dedi:
“Ticaretle uğraşırken de çok burs verirdim. Onlar çoktan mezun oldu, hala ararlar. Geçen yıl mezun olan kızlarımız da telefonla aradılar, mesaj attılar. Onların hayata tutunduğunu görmek en büyük mutluluk. Bu toplumun omurgası kadındır. O omurganın sağlam ve dik olması gerekir. Kadınlar hayatın her alanında desteklenmeli.” 
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA