SON DAKİKA

Haberertesi

UĞUR YILDIRIM GENÇLERİN KAMPINDA

UĞUR YILDIRIM GENÇLERİN KAMPINDA
Bu haber 16 Ağustos 2016 - 0:42 'de eklendi ve 921 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ GENÇLER GELECEĞE HAZIRLANIYOR
CHP yönünü gençlere dönmeye devam ediyor…
Karşıyaka Yamanlar’da çalışma kampında bir araya gelen CHP gençlik kolları başkan ve üyelerinin önemli bir ziyaretçisi vardı.
KARŞIYAKA’NIN GENÇ İLÇE BAŞKANI UĞUR YILDIRIM’DAN GENÇLERE ÖNERİLER
CHP Karşıyaka ilçe başkanı Uğur Yıldırım, CHP Mersin Milletvekili ve Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Aytuğ Atıcı ile birlikte Gençlik Akran Eğitimi Yaz Kampı için tüm Türkiye’den gelen Gençlik Kolları İlçe Başkanlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
YILDIRIM: “ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
CHP’nin Türkiye’de en yüksek oy aldığı ilçelerden biri olan Karşıyaka’nın genç ilçe başkanı Uğur Yıldırım, gençlere başarılar dilediği ziyarette şunları ifade etti. “Bu zor ve karanlık dönemi aşmamızın tek yolu çalışmak ve partimizi anlatmaktır. Başka çıkış yolumuz yok, bu mücadelenin en önemli gücü de gençlerimizdir. Sizlere tavsiyem çok okuyun, araştırın, vatandaşa doğru ve inandırıcı bilgilerle gidin, disiplinli ve saygılı olun” dedi.
GENÇLERLE YEMEK SIRASINA GİRDİ
Ziyaret sonrasında gençlerle yemek sırasına girerek onlarla birlikte yemek yiyen çay sohbeti yapan Yıldırım, Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençleri Karşıyayak’da ağırlamaktan onur duyduğunu ifade etti.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA