SON DAKİKA

Haberertesi

TOPRAK GAZETECİLERİ AĞIRLADI

TOPRAK GAZETECİLERİ AĞIRLADI
Bu haber 12 Ocak 2016 - 19:30 'de eklendi ve 419 views kez görüntülendi.

HANDAN TOPRAK “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE” GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
“11 Ocak Avcılar Belediyesi’nin Geleneksel Gazeteciler Günü”
Avcılar Belediyesi Firuzköy Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda basın mensupları ile bir araya gelen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, 11 Ocak tarihinin geleneksel olarak Avcılar Belediyesi’nin Gazeteciler günü tarihi olduğunu belirtti. Gazetecilerin özverili bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Dr. Handan Toprak, “Basın-yayın kuruluşlarımızın ve saygıdeğer basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.
“Basın Mensuplarına Büyük Sorumluluklar Düşmektedir”
Programda yaptığı konuşmada, basın mensuplarına gerçeklerin topluma iletilmesi konusunda çok büyük sorumluluklar düştüğünü belirten Başkan Dr. Handan Toprak, “İletişim teknolojisinin gelişmesiyle birlikte toplumların aydınlanmasında, önemli bir rol üstelenen basın, internet medyası ve sosyal medya ile yelpazesini genişletmiş, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşmıştır. Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif ve tarafsız olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi tavrın sergilenmesi ideal bir toplumun oluşumuna da katkı sağlayacaktır. Çeşitli zorluklar içinde toplumun bilgilendirilmesini, günün 24 saatini özverili bir biçimde çalışarak, doğru, ilkeli ve tarafsız haberleri ulaştırmayı amaç edinen sizler önemli bir görevi üstlenerek toplumun sesi oluyorsunuz. Avcılarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan siz değerli basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceğine inanıyorum. Bu vesileyle siz değerli gazetecilerimizin gününü kutluyorum. Düşünceyi ifade etme özgürlüğünün önündeki engellerin kalktığı, özgür ve bağımsız gazeteciliğin öne çıktığı, habercilerin işsiz kalmadığı emeğin önemsendiği bir Türkiye diliyorum” şeklinde konuştu.
“Gazetecilerden Başkan Dr. Handan Toprak’a Teşekkür”
Avcılar Belediyesi Firuzköy Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa yerel ve ulusal medyada görev yapan genel yayın yönetmenleri, yazı işleri müdürleri, muhabirler ve gazete çalışanları katıldı. Program sonunda Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak tarafından gazetecilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Programa katılan basın mensupları 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde kendilerini unutmayan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’a Teşekkür Ettiler.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA