SON DAKİKA

Haberertesi

TOPRAK AVUKATLARI AĞIRLADI

TOPRAK AVUKATLARI AĞIRLADI
Bu haber 08 Nisan 2016 - 20:37 'de eklendi ve 326 views kez görüntülendi.

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI HANDAN TOPRAK İLÇEDEKİ AVUKATLARI “5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜNDE” YEMEKTE KONUK ETTİ
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Avcılar’da görev yapan avukatlarla bir araya geldi.
“AVUKATLAR ÖZGÜRLÜKLERİN SAVUNUCUSUDUR”
Avcılar Belediyesi Firuzköy Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, avukatların hukuk sisteminin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek; “Birey hak ve özgürlüklerin savunulması ve kullanılması noktasında önemli görevler üstlenen avukatlarımız hukuk sisteminin ayrılmaz bir parçasıdır. İnsanları hakları konusunda bilgilendiren, yönlendiren, hakların korunmasında ve kullanılmasında onlara yardımcı olan savunma makamının temsilcisi avukatların, meslek etiğine ve kanunlara bağlı olarak toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesi ile adalet ve hakkaniyetin sağlanması hususunda yürüttükleri görev ve sorumluluk toplumumuzca takdir edilmektedir” dedi.
BAŞKAN TOPRAK AVUKATLARA BAŞARILAR DİLEDİ
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak konuşmasının devamında, ” Haklarımızı savunan, onları geliştirmek ve daha iyi şartlara gelmesi için çalışan, kamu vicdanının ve adaletin yerine getirilmesinde önemli bir görev üstlenen tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
AVUKATLARDAN BAŞKAN TOPRAK’A TEŞEKKÜR
Avukatların yaşadığı hukuki sorunlarının da konuşulduğu programda, Avcılar’da görev yapan Avukatlar, düzenlen programdan dolayı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’a teşekkür ettiler. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Toprak, bu toplantıların her kesimle bundan sonra da devam edeceğini söyledi.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA