SON DAKİKA

Haberertesi

TEPEBAŞI’NDA BAHAR BULUŞMALARI

TEPEBAŞI’NDA BAHAR BULUŞMALARI
Bu haber 01 Haziran 2016 - 9:44 'de eklendi ve 290 views kez görüntülendi.

BAŞKAN AHMET ATAÇ ÜMRANİYE BAHAR ŞENLİĞİ’NDE DAYANIŞMAYI PAYLAŞTI
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Ümraniye ve Çevre Köyleri Dayanışma ve Kültür Derneği’nin düzenlediği bahar şenliklerine katıldı.
AHMET ATAÇ: “ÜLKE YANGIN YERİYKEN YÜZÜ GÜLEN ÇOCUKLARI GÖRMEK ÇOK GÜZEL”
image
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, vatandaşların daveti üzerine Ümraniye’de düzenlenen, Ümraniye ve Çevre Köyleri Dayanışma ve Kültür Derneği’nce organize edilen 10. Geleneksel Bahar Şenlikleri’ne katıldı. Burada vatandaşlarla ve derneğe bağlı mahalle muhtarlarıyla buluşan Başkan Ataç yaptığı konuşmasında; “Dostlarımızla burada beraber olmak bana ayrı bir mutluluk veriyor. Bahar şenliklerinin 10.’sunu düzenlendiği için dernekteki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu dernek, artık rüştünü ispatlamış durumda. Bugün, belki aylardır görmediğiniz arkadaşlarımızı gördük. Ben dernek başkanımızı kutlarım. Ne güzel, çocuklarımızı görüyorum çok mutlular. Çocuklarımızın gelecekleri aydın olsun. Bakın ülke ateş içinde” dedi.
Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Adil Şahin, Başkan Ataç’a, Ümraniye’ye ve düzenlenen şenliğe verdiği desteklerden dolayı plaket verdi. 
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA