SON DAKİKA

Haberertesi

TEPEBAŞI ANITKABİRDEYDİ

TEPEBAŞI ANITKABİRDEYDİ
Bu haber 04 Aralık 2015 - 22:01 'de eklendi ve 386 views kez görüntülendi.

Tepebaşı Belediyesi’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği Anıtkabir buluşmasında 700 engelli, şehit ve gazi aileleri Atatürk’ün huzuruna çıktı.
Anıtkabir’i ziyaret eden vatandaşlara Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü ve 21. Dönem Ardahan Milletvekili, CHP Parti Meclisi Üyesi ve sanatçı Faruk Demir eşlik etti.
BAŞKAN ATAÇ KATILAN YURTTAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Ataç konuşmasında; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Eskişehir’deki Engelli dostlarımızla Ata’mızın huzurunda olalım istedik.Tahmin ediyorum bir çoğu Anıtkabir’i ilk defa ziyaret ediyorlar. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.
CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL TEPEBAŞI’NI ÖRNEK GÖSTERDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel ise “Bugün CHP grubu adına buradayız. Aslında alıştığımız ve örnek alınması gereken bir uygulama ile karşı karşıyayız. Bugün de dünya engelliler gününde Tepebaşı Belediyesi bünyesinde engelliler ve şehit gazi aileleri buradalar. Bugün genel başkanımız da burada olacaktı. Farklı bir program sebebi ile aramızda olamadı. Önce Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve ekibine bu duyarlılığı için ve sonra buraya gelen ve onunla birlikte yol yürüyen ve Tepebaşı’nı Türkiye’ye örnek hale getiren herkese teşekkür ediyoruz. Hepimizin her an bir engelli adayı olduğumuzun biliniciyle engellilerin engellerinin kendileri ait değil bizlerin onların önüne engel koyduğumuz unutmayalım” dedi.
CHP ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ UTKU ÇAKIRÖZER: “ENGELLİLERİN ÖNÜNDE ENGEL OLMADIĞINI GÖSTERDİK”
Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ise konuşmasında; “Biz burada Başkanımız ve Eskişehir’den gelen engelli ve şehit, gazi yakınları ile önümüzde hiçbir engelin olamayacağını göstererek Atamızın huzuruna çıktık. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
SAKATLAR DERNEĞİ ŞUBE BAŞKANI ERŞEN, AHMET ATAÇ’A TEŞEKKÜR ETTİ
Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen ise; “Türkiye’ye engelliler konusunda örnek olmuş bir belediye başkanımız var. Yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile engelleri ayırt etmeden Eskişehir’de örnek projeler yapıyor. Burada 700 üzerinde engelliyi Başkanımız buraya getirdi. Başkanımıza ve personeline çok teşekkür ediyoruz. O bizim başkanımız olmaktan öte tüm engellilerin babasıdır ve bunun başka tarifi yoktur” diyerek Başkan Ataç’a teşekkür etti.
HALK TV TÜRKİYE’YE DUYURDU
Tepebaşından Anıtkabir’e giden yurttaşların ziyaretine geniş yer veren Halk Tv Anıtkabir’den yayın yaptı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA