SON DAKİKA

Haberertesi

STAD AÇILIŞI BAHANE SİYASET ŞAHANE

STAD AÇILIŞI BAHANE SİYASET ŞAHANE
Bu haber 11 Nisan 2016 - 13:14 'de eklendi ve 351 views kez görüntülendi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI ALINMADAN STAD AÇILIŞI YAPTILAR
Vodafone Arena’nın seyircisiz yapılan açılışına büyük tepki vardı. Beşiktaş’ın taraftar grupları, eleştirilerini “Saray eşrafı kendine özel açılış yaptı”, “Yok hükmünde açılış” ifadeleriyle dile getirdi. Erdoğan ile Davutoğlu’nun, konuşmalarında AKP iktidarının spora yaptığı hizmetleri gündeme getirmesi, “Stat açılışı mı parti kongresi mi” yorumlarına neden oldu.
Beşiktaş Klübü Başkanı Orman: “Allah razı olsun efendim”
Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’nın açılışına, başkan Fikret Orman’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik “Siz olmasaydınız bu stat yapılamazdı” açıklaması damgasını vurdu. Orman, Beşiktaş’ın Osmanlı’dan miras kalan en önemli kurumlardan biri olduğunu belirterek “Atatürk’ün, halkın takımı olan Beşiktaş’ımız halkın Cumhurbaşkanı’nın önderliğinde açılışı yapıyor” diye konuştu. Erdoğan’dan sık sık övgüyle bahseden Fikret Orman, “Sayın Cumhurbaşkanım sizi biliriz, ahde vefayı bilirsiniz. Beşiktaş Kulübü de bilir. Allah razı olsun efendim.” Sözleri alay konusu oldu.
BEŞİKTAŞ BAŞKANI OLMAYAN SEYİRCİLERE ALKIŞ İSTEDİ
“Erdoğan kahramanımız”

Fikret Orman, “Saygıdeğer Cumhurbaşkanım, siz olmasaydınız bugün bu mutluluğu yaşamayacaktır. Siz de Kara Kartal’ın eve dönüşünün gizli kahramanısınız. Kara Kartallar sizi hep anacaktır. Bütün davetlilerden de Beşiktaş’ı yılmadan destekleyen bu taraftarı alkışlamasını rica ediyorum” dedi.”
“Kağıda yazılı not ile emir geldi, sustu”
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kağıttan okuduğu açılış konuşması uzayınca korumalardan birinin başkana kağıt uzattığı görüldü. Kağıdı okuyan Fikret Orman, 30 saniye kadar durakladı. Orman ardından da sözlerini toparlayıp kısa süre içinde konuşmasını tamamladı.,
çArşı TEPKİLİ
Dünyada ilk kez büyük ölçekli bir stadın açılışı seyircisiz yapılırken Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyadan bu duruma büyük tepki gösterdi. Siyah – Beyazlıların ünlü taraftar grubu çArşı resmi sitesinden “Stadı zorla kendi tayfasıyla açıyor” yorumunda bulundu. Diğer büyük taraftar grupları da tepkilerini “Saray eşrafı neden kendine özel açılış yaptı”, “Yok hükmünde açılış” ifadeleriyle dile getirdi.
image
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA