SON DAKİKA

Haberertesi

ŞİŞLİ ÖZEL AÇI LİSESİ AÇILDI

ŞİŞLİ ÖZEL AÇI LİSESİ AÇILDI
Bu haber 06 Eylül 2016 - 7:51 'de eklendi ve 1.229 views kez görüntülendi.

AÇI ORDU’DAN SONRA İSTANBUL’DA EĞİTİMİN HİZMETİNDE
Köklü bir eğitim geçmişine, dershanecilik ve yayıncılık deneyimine sahip olan Açı Eğitim Kurumlarının bünyesinde yer alan Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi’nin açılışı görkemli bir törenle yapıldı.
AÇILIŞ TÖRENİNE YOĞUN KATILIM
Açılış törenine Şişli Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Sarıgül, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Şişli Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürü Prof. Dr. Aynur Aydın, Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin ve Okul Müdürü Erol Öztürk katıldı.
Açılış törenine, öğrenci ve velilerin yoğun ilgisi dikkat çekti. Drama derslerinin verilmesi için duayen sanatçı Yılmaz Gruda ile anlaşan Lise, profesyonel akademik kadrosuyla öğrencilerin kişisel gelişim ve yeteneklerini ön plana çıkarmayı hedefliyor.
23 YILLIK DENEYİM ŞİMDİ İSTANBUL’DA
Kurumsallaşma sürecinde Ankara Sıhhiye – Strazburg caddesindeki altı derslikten oluşan ilk şubesiyle 1993 yılında eğitim vermeye başlayan Açı Eğitim Kurumları, franchiselarıyla büyümeye devam ediyor. Açı Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet verecek olan Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesiaçılışı 03.09.2016 tarihinde Şişli Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Sarıgül, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Şişli Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürü Prof. Dr. Aynur Aydıngibi isimlerin yanı sıra çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi ve Şişli bölgesi muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.
HEDEF: ĞNİVERSİTE
Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi’nde 9.-10.-11. ve 12. sınıflar eğitim görecek. 250 öğrenci kapasitesiyle eğitim ve öğretim hayatına başlayan lisenin drama derslerini duayen sanatçı Yılmaz Gruda verecek. Spor ve sanat alanında daha birçok uzman eğitimci ile çalışmayı planlayan Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi, öğrencilerin kişisel yeteneklerini ön plana çıkarma hedefinde.
İLHAN ŞAHİN: “BİZ BİR AİLEYİZ VE İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ”
Açılışta konuşma yapan Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin, “Bizim ana formatımız öğrencilerimizi üniversite sınavına hazırlamak. Normal şartlar altında haftada 18 saatlik ders programını lise 1-2-3-4.sınıflara uygulanır. Biz ise Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi’nde uygulayacağımız haftada 44 saatlik bir ders programıyla öğrencilere daha iyi bir eğitim vereceğimiz. Yaptığımız tespitler sonucunda Türkiye’de en büyük sıkıntı öğrenci ve öğretmen arasındaki iletişim. Biz öğrencilerimiz, velilerimiz ve kadromuz ile büyük bir aileyiz, bu ailenin de tek hedefi “Başarıdır” O yüzden bizim hedefimiz öğretmeni sevdirerek dersleri de sevdirmek. Öğrenci öğretmeni sevince derslerinde de başarılı oluyor.” dedi.
Açılışta konuşan ve eğitimin önemine vurgu yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise; “Böyle bir eğitim kurumunu bu bölgeye kazandıran ve bu uğurda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
MUSTAFA SARIGÜL BAŞARILAR DİLEDİ
Yakın zamanda Şişli Üniversitesi için çalışmalara başlayacağının bilgisini veren Şişli Meslek Yüksek Okulu Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Sarıgülşöyle konuştu: “Bugün bizim için çok önemli bir gün. Burayı ilk defa faaliyete açtığımızzaman Meslek Yüksek Okulu olarak planladık ve 450 öğrenci ile eğitime başladık. Şimdi de bayrağı Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi devraldı ve en iyi şekilde taşıyacağından eminiz” dedi.
image
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA