SON DAKİKA

Haberertesi

ŞİMDİ DE CAMİYE GİRDİ

ŞİMDİ DE CAMİYE GİRDİ
Bu haber 25 Şubat 2016 - 12:28 'de eklendi ve 551 views kez görüntülendi.

imageBÜLENT KERİMOĞLU’NUN CAMİ’DEN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF TEPKİ ALDI
CHP’li Bakırköy belediye başkanı Bülent Kerimoğlu, uygulamalarıyla tartışılmaya devam ediyor.
CUMA NAMAZINA GİTTİ, SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI
Kerimoğlu’nun, geçtiğimiz hafta beraberinde meclis üyeleri ve muhtarla birlikte Cuma namazına gittiğini gösteren fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasına bir çok kesimden tepki gelmişti.
ÇETİN ÇAPAN’DAN SERT ELEŞTRİ
2014 yerel seçimlerinde CHP’den Esenyurt belediye başkan adayı olan Çetin Çapan, sosyal medya hesabından Kerimoğlu’na tepki gösterdi.
“CHP’NİN KÜÇÜK BAYKALLARI”
Çapan, eleştrilerinde şunlara yer verdi: “CHP inanç özgürlüğünü ve laikliği birlikte savunur. Biz bütün yurttaşların Cami, Cemevi, Kilise, Sinagog, Havra gibi ibadethanelerde özgürce ibadet edebilmelerini savunuruz.
Laiklik ilkemiz de devletin inanç özgürlüğüne karışmamasını, bir inanç grubunu veya bir mezhebi diğerlerinden üstün tutmamasını esas alır.
CHP’de bazı belediye başkanı arkadaşlarımız cuma namazına gittikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından “gururla” paylaşıyor.
Bu düğün evinin tefçisi, cenaze evinin yasçısı durumu rahatsız edici bir samimiyetsizliği de beraberinde getiriyor. Bu tip samimiyetsiz ve din istismarı kokan davranışlar, Cem Evlerine statü için mücadele, gayrimüslimlere yapılan ayrımcılık ile mücadele gibi gerçek ve samimi çabalarımızı baltalıyor, direncimizi kırıyor. Biz din istismarına karşı kendi partimizin içindeki küçük Baykal’lar ile de mücadele edeceğiz.” Dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA