SON DAKİKA

Haberertesi

POLİSTEN MİLLETVEKİLİNE SAYGISIZLIK

POLİSTEN MİLLETVEKİLİNE SAYGISIZLIK
Bu haber 10 Temmuz 2016 - 20:57 'de eklendi ve 749 views kez görüntülendi.

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ NAMIK HAVUTÇA’YI ENGELLEMEYE KALKTILAR
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, ailesiyle tatil için geldiği Çanakale, Bozcaada’dan dönerken, özel otomobilinin çakar lambalarını yakıp, rezervasyonsuz olduğu iddiasıyla feribota binmek isteyince, kendisini durdurup kimlik soran polislerle tartıştı.
MİLLETVEKİLİNE KARŞI VATANDAŞLARI KIŞKIRTTILAR
Havutça bu diyalogların ardından polisin anons yaparak “halkı kendisi üzerine tahrik ettiğini” ve polis tarafından çevrede bir tepki oluşturulmak istediğini söyledi.
“CHP’YE VE CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNE KARŞI SİSTEMATİK İTİBARSIZLAŞTIRMA GİRİŞİMİ”
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, ailesiyle tatil için geldiği Çanakale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki tatil cenneti Bozcaada’dan dönerken, feribot iskelesinde kendisini durdurup kimlik soran polisle tartıştı.

MİLLETVEKİLİNE YARDIMCI OLMASI GEREKEN POLİS EGEL OLDU

Özel aracıyla feribot iskelesine gelen Havutça’ya polis tarafından kimlik soruldu. Polis, Havutça’ya aracının çakarlarını “milletvekili de olsa” yakamayacağını ve rezervasyonsuz iskeleye giremeyeceğini söyledi. Havutça da polis memuruna, rezervasyonunun bulunduğunu belirterek, kural ihlali varsa işlem yapmasını söyledi.
Havutça bu diyalogların ardından polisin anons yaparak “halkı kendisi üzerine tahrik ettiğini” ve polis tarafından çevrede bir tepki oluşturulmak istediğini söyledi. Havutça, bu sırada “eşinden şiddet gördüğünü ve bu yüzden karakola geldiğini” belirttiği bir kadının polisin de etkisiyle kendi üzerine geldiğini dile getirdi.
Havutça yaşananlar üzerine yaptığı açıklamada, “Rezervasyonum var. Polis halkı tahrik etti. Tutanak da tutturuldu. Emniyet amiri, polisin tutumu üzerine benden özür diledi” dedi.
MİLLETVEKİLİ AKP’Lİ OLSAYDI?
Polis tarafından CHP Milletvekili Namık Havutça’ya uygulanan bu davranış akıllara çifte standardı getirdi. AKP’li Milletvekillerine her koşulda yardımcı olan Polisin CHP’li Milletvekillerine karşı tutumu tipik bir parti kadrolaşmasının ne boyutlara geldiğini de ortaya koyuyor. Bu uygulamaların bir diğer amacı da CHP’yi ve CHP’li Milletvekillerini toplum nezdinde itibarsızlaştırma girişimi olduğunu ortaya koyuyor.
NAMIK HAVUTÇA: “BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM”
Telefonla ulaştığımız Namık Havutça, “Ben üç dönemdir Milletvekiliyim. Hiç bir zaman Milletvekilliğimi toplumun önünde kullanmadım, kamu görevlilerine karşı hiç kullanmadım. Bugün yaşananlar tam bir talihsizliktir. Pazartesi günü Ankara’da ilgili kurumlarla gerekli görüşmeler yaparak bu hukuksuz uygulamanın hesabını soracağım” dedi.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA