SON DAKİKA

Haberertesi

ÖZTÜRK YILMAZ BAŞARIYI ANLATTI

ÖZTÜRK YILMAZ BAŞARIYI ANLATTI
Bu haber 05 Kasım 2015 - 8:24 'de eklendi ve 376 views kez görüntülendi.

CHP ARDAHAN MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK YILMAZ SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ
7 Haziran’da Milletvekili çıkaramayan CHP 1 Kasım seçimlerinde Ardahan’daki iki Milletvekilinden birini Öztürk Yılmaz ile kazandı.
DİPLOMATTI, MEMLEKETİNDEN MİLLETVEKİLİ OLDU
Musul Büyükelçisi olarak görev yaptığı sırada IŞİD tarafından Elçilik görevlileriyle birlikte rehin alınan ve 1,5 ay sonra serbest bırakılan Büyükelçi Öztürk Yılmaz doğduğu ve büyüdüğü Ardahan’dan Milletvekili olarak parlamentoya girdi.
NASIL BAŞARDIK: “BELİRLİ BİR STRATEJİMİZ VARDI”
Genel seçimlerin ardından ipi göğüsleyerek TBMM’ye girmeye hak kazanan adaylardan birisi de Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz oldu. CHP adına ayrıca önem arz eden seçim bölgesinde elde ettiği başarıyla pozitif ayrışan Yılmaz, başarısının ardındaki unsurları
Seçim bölgesindeki sonuçları iddialı bir perspektiften yorumlayan Öztürk Yılmaz, “Her şeyden önce 7 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ardahan’da iki milletvekili kaybettiğini ve aslında bizim 1 Kasım seçimleriyle bu iki sandalyeden birisini geri aldığımızı düşünüyorum” dedi. “Oy oranımızda kaydettiğimiz yüzdeki yüzde 30 civarındaki artışın nasıl elde edildiği konusunda birkaç unsur önemli oldu” diyen Yılmaz, bir strateji belirledikleri ve buna uygun şekilde hareket ettiklerine dikkat çekti.
“ÖZEL BİR ÇALIŞMAYLA KAZANDIK”
Öztürk Yılmaz, “Öncelikle bir Yüksek Danışma Kurulu oluşturduk” diyerek, “Bu kurulda CHP’ye emek vermiş, gönül vermiş insanları biraraya getirerek çalışmalarımıza dahil ettik. Bölgemizde CHP çatısı altında dağınıklığa izin vermeden, birlik ve beraberliği sağladık” değerlendirmesinde bulundu. Yılmaz, bir diğer unsurun ise kapsayıcı bir dil kullanılması ve insanları rencide etmemeye özen gösterilmesi olduğunun altını çizdi. “Elbette medyada ve bölgemizde tanınmış olmamın da katkısı oldu” diyen Yılmaz, “Yaklaşık 6000 oy özel bir çalışmayla kazanıldı” tespitini yaptı.
“HEDEF BAŞARIMIZIN KALICI OLMASI”
Seçim bölgesinde elde edilen kazanımların kalıcılaşması adına “Gerekli hazırlıkları yapmış durumdayız” ifadesini kullanan Yılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bölgemize dönük yatırımlar kapsamında, devlet kaynaklarının dışındaki alternatifleri de araştırdık ve hazırladık. Yatırım ve istihdam amaçlı konferanslar, toplantılar gerçekleştireceğiz. Alt yapı gibi ihtiyaçların karşılanmasına katkı için de gerek yurt içi gerekse uluslararası hibe ve yatırım kaynaklarını belirledik.”
“BURUK BİR SEVİNÇ YAŞIYORUZ”
Ardahan merkez, ilçe ve köylere teşekkür ziyaretleri yapan Öztürk Yılmaz, seçimlerde elde ettikleri başarıyı bölge halkı ile paylaşırken şunları ifade etti. “Bölgemizde tek Milletvekili olmam nedeniyle yüküm ve sorumluluğum çok ağır. Sorunları partimizin TBMM Gurubuyla birlikte aşacağız. Benim seçilmem seçmenlerimi ve beni elbette mutlu etti ancak partimizin aldığı sonuç nedeniyle buna fazla sevinemiyoruz. Asıl bundan sonra çalışacağız” dedi.
KAYNAK: gercekgundem.com

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA