SON DAKİKA

Haberertesi

ONLAR AVCILAR’IN GELECEĞİ

ONLAR AVCILAR’IN GELECEĞİ
Bu haber 28 Temmuz 2016 - 10:50 'de eklendi ve 505 views kez görüntülendi.

AVCILAR’IN YARINLARI OLAN ÇOCUKLAR BUGÜNDEN HAZIRLANIYOR
Avcılar Belediyesi Kent Evleri’nde çocuklar hem eğleniyorlar hem de öğrenmeye devam ediyorlar. Kadın erkek eşitliğinin esas alınarak eğitim verildiği Kent Evleri’nde çocuklar, aldıkları eğitimler sayesinde özgüveni daha yüksek ve birbirlerinin yaşam alanına saygı duyarak büyümeyi öğreniyorlar.
ÇOCUKLAR KÜLTÜR VE SANATLA TANIŞIYOR
20 HaziraN 2016 tarihi itibari ile başlayan derslerde çocuklar, bale, modern dans, resim, heykel, tiyatro, halk oyunları, bağlama, gitar, keman ve ritim dersleri alıyorlar. Uzman kadrolar tarafından verilen eğitimlerde çocuklar yetenekli oldukları konularda kendilerini geliştirirken, yeni alanlarda da kendilerini keşfediyorlar. Çocukların okul dönemindeki derslerine katkı sağlamak için, İngilizce ve matematik destekli eğitim programları uygulanıyor.
YÜZME DERSLERİ DE ALIYORLAR
Her yaz olduğu gibi bu yaz da yüzme bilmeyen çocukları unutmayan Avcılar Belediyesi, olimpik yüzme havuzlarında profesyonel eğitmenler eşliğinde çocuklara yüzme öğretmeye devam ediyor. Çocuklar yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirirken, eğlenirken öğrenmenin tadını doyasıya çıkartıyor.
AVCILAR’LI ÇOCUKLAR GÜNE “ANDIMIZI” OKUYARAK BAŞLIYOR
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “Avcılar Çocuk Evleri’nde çocuklarımız güne Andımız okuyarak başlarlar. Cinsiyet eşitliği temellerinde eğitim alırlar. Doğayı, bayrağını, yurdunu ve vatanını severek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin daimi bekçisi olarak büyürler” dedi.
​Yetişkin hemşehrilerini de unutmayan Avcılar Belediyesi, kursiyerlere resim, halk oyunları, modern dans, tiyatro, şan, bağlama ve gitar dersleri veriyor. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika programları düzenleyen Avcılar Belediyesi, bilgisayar işletmenliği, Almanca ve İngilizce kursları vermeye devam ediyor.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA