SON DAKİKA

Haberertesi

ODUNPAZARINDA YENİ YIL KONSERİ

ODUNPAZARINDA YENİ YIL KONSERİ
Bu haber 02 Ocak 2016 - 20:59 'de eklendi ve 345 views kez görüntülendi.

ODUNPAZARAINDA YENİ YILA COŞKULU BAŞLANGIÇ
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin düzenlediği yeni yıl konserine katıldı. Başkan Kurt burada yaptığı konuşmasında, “Hepimiz mutlu, huzurlu ve barış içerisinde bir Türkiye’de yaşayalım. Türkiye’nin demokratik yaşamına hepimiz bir tuğla koymalıyız” dedi.
MUTLU VE HUZURLU BİR TÜRKİYE’DE YAŞAYALIM
Başkan Kurt yeni yıl konserinde yaptığı konuşmasına gelen konukların yeni yılını kutlayarak başladı. Başkan Kurt, “2015 yılı kimimiz için iyi kimimiz için kötü olaylarla geçti. 2016 yılında hiç kimsenin sorun yaşamamasını diliyorum. Hepimiz mutlu, huzurlu ve barış içerisinde bir Türkiye’de yaşayalım” dedi.
TÜRKİYE’NİN DEMOKRATİK YAŞAMINA BİR TUĞLADA BİZ KOYALIM
İktidar ve iktidarı yönlendirenlerin 2016 yılında Türkiye’yi çok farkı noktalara çekmeye çalışacaklarını belirttiği konuşmasında, “Ülke olarak uyanık olmalıyız. Birlikte olmalıyız, iri olmalıyız ve diri olmalıyız. Türkiye’nin demokratik yaşamına hepimiz bir tuğla koymalıyız” dedi.
YENİ YIL ÇEKİLİŞİ
Konuşmaların ardından gelen konukların bilet numarasına göre yılbaşı çekilişi gerçekleştirildi. Çekiliş sonucunda şanslı kişilere Odunpazarı Belediyesi tarafından yeni yıl hediyesi verildi.
PINAR IŞIK COŞTURDU
Çekilişin ardından Şef Ferdi Cansız’ın yönettiği orkestra düzenlenen Yeni Yıl Konseri’nde izleyenlerin kulaklarının pasını sildi. Konserde sanatçı Pınar Işık seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla gelen konuklara yeni yılın coşkusuna yakışır bir gece yaşattı. Gecede ayrıca Odunpazarı Belediyesi dans topluluğu tarafından dans gösterisi de sergilendi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA