SON DAKİKA

Haberertesi

ODUNPAZARI’NDA HİZMET DÖNEMİ

ODUNPAZARI’NDA HİZMET DÖNEMİ
Bu haber 10 Nisan 2016 - 11:30 'de eklendi ve 344 views kez görüntülendi.

BAŞKAN KAZIM KURT MAHALLELERDE
Odunpazarı Belediyesi’nin mahallelerde bulunan sorunlu bölgeler için gerçekleştirdiği hizmet çalışmalarında uyguladığı yeni sistem tüm hızıyla devam ediyor. Son alan çalışmasını Kurtuluş Mahallesi’nde yapan ekipler, mahallelerdeki eksikleri tamamladı.
Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kırsal Hizmetler, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü’nden oluşan ekip, “Odunpazarı Belediyesi Mahallenizde Çalışıyor” sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor.
“MAHALLEDEKİ EKSİKLİKLERİ TAMAMLIYORUZ”
Çalışmaların yapıldığı Kurtuluş Mahallesi’nde vatandaşla bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin geliştirdiği yeni sistem hakkında bilgi verdi. Başkan Kurt, bu çalışmalar ile mahallelerdeki eksiklerin tamamlandığını belirtti.
Kurtuluş Mahallesi Esnafını da ziyaret eden Başkan Kurt, esnafla bir süre sohbet ederek, esnafın istek ve şikayetlerini dinledi.
HER SOKAKTA ÇALIŞMA VAR
Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan park ve bahçelerde çim alanların tadilatı, mevsimlik çiçeklerin dikimi ve çim biçme işlemleri gibi tüm bakım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise bölgede üst yapı ve tamirat çalışması gerçekleştirirken, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri de bölgede genel ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Bölge genelinde genel temizlik çalışması gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalleyi modern araçlar ve deneyimli personeli ile tertemiz bir hale getirdi.
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA