SON DAKİKA

Haberertesi

ODUNPAZARI’NDA “HALK MASASI”

ODUNPAZARI’NDA “HALK MASASI”
Bu haber 29 Ağustos 2016 - 8:54 'de eklendi ve 359 views kez görüntülendi.

HALK MASASI ÇÖZÜM ÜRETİYOR
Sosyal demokrat ve çağdaş belediyecilik anlayışı gereği Eskişehir halkına daha iyi hizmet veren ve belediye ile halk arasındaki iletişimi kuvvetlendirmeyi amaçlayan Halk Masası, vatandaşın sorun, görüş ve taleplerini iletebildiği bir hizmet birimi.
ÖRNEK PROJE OLARAK ÖNERİLECEK
Halk Masası Birimi Türkiye’de ilk kez Odunpazarı Belediyesi’nde uygulanırken, Cumhuriyet Halk Partisi ilerleyen zamanlarda bu uygulamayı diğer belediyelerde de uygulamayı düşünüyor.
ENGELLİ YURTTAŞLARA DA ÖZEL HİZMET
Odunpazarı’nın gülen yüzü “Halk Masası” birimine Ocak ayından bu güne kadar 4826 şikâyet gelirken, bu şikâyetlerden 4640’ı olumlu sonuçlandı. Bir süre önce işaret dili eğitimi de alan Halk Masası personeli, belediyeye gelen işitme ya da konuşma engelli bireylerle daha rahat iletişim kurulabiliyor.
HALK MASASI PARMAĞINIZIN UCUNDA
Odunpazarı Belediyesi Halk Masası Birimi’ne ulaşan tüm sorun, görüş ve taleplerin çözülmesi için ilgili birimlere iletilerek, takibi yapılıyor. Vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi Halk Masası Birimine 444 26 00 no’lu telefondan ya da www.odunpazari.bel.tr adresinden ulaşabilmektedir.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA