SON DAKİKA

Haberertesi

ODUNPAZARI’NDA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ

ODUNPAZARI’NDA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ
Bu haber 21 Kasım 2015 - 14:44 'de eklendi ve 348 views kez görüntülendi.

BAŞKAN KAZIM KURT ÇOCUKLARLA BİRLİKTE GÜNLERİNİ KUTLADI
Odunpazarı Belediyesi 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününde çocuklarla birlikte renkli bir etkinliğe imza attı.
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü nedeniyle gerçekleştirilen programa katıldı. Başkan Kurt etkinlikle “Çocuklarımızın haklarının korunarak, onlara sevginin, hoşgörünün ve barışın egemen olduğu yaşanabilir bir dünyanın bırakılması, bizlerin en önemli sorumluluğudur” dedi.
ÇOCUKLAR HAYALLERİNİ ÇİZDİ
Çankaya Mahallesi’nde bulunan Razgrad Parkında gerçekleştirilen etkinliğe, Odunpazarı Belediyesi Oyuncak Evi ve Kütüphanesi ve Odunpazarı Belediyesi Gündüz Bakım Evi ve Kreşi (Oyunpazarı) öğrencileri katıldı. Öğrenciler Razgrad Parkında bulunan duvarlara özgürce resim yaparak gönüllerince eğlendi.
BAŞKAN KURT: “ÇOCUKLARIN HAKLARINI KORUMAK GÖREVİMİZ”
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Dünya Çocuk Hakları Gününde çocukları yalnız bırakmadı. Başkan Kurt, Razgrad parkında gerçekleşen etkinlikte çocuklarla bir araya geldi. Duvarları boyayan çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Kurt, “Çocuklarımızın haklarının korunarak, onlara sevginin, hoşgörünün ve barışın egemen olduğu yaşanabilir bir dünyanın bırakılması, bizlerin en önemli sorumluluğudur. Günümüzün en büyük gereksinimi olan evrensel barış, ancak çocukların sevgi ve hoşgörü anlayışı içinde yetiştirilmesiyle sağlanabilir” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA