SON DAKİKA

Haberertesi

O PARKI KENDİNE SAKLA

O PARKI KENDİNE SAKLA
Bu haber 28 Eylül 2016 - 9:06 'de eklendi ve 378 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ GENÇLERDEN GÖKÇEK’E YANIT
Anıtkabir’e yapılan park için tepki gösterenlere “Siz askerlerden daha mı iyi biliyorsunuz, oturun oturduğunuz yerde” diyen Ankara Büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek’e CHP’li gençler yanıt verdi. “Kendine sakla Melih Gökçek”
O PARKI BİZ SÖKTÜK
Anıtkabir’de tepki çeken çocuk parkını söken CHP’li gençler bir açıklama yaparak “ilgililer tarafından göz yumulan çocuk parkını biz söktük. Çünkü Anıtkabir temsil ettiği değerlerle yaşamalı ve yaşatılmalıdır” dedi.
ÇOCUKLARIN ATATÜRK’Ü ANLAMASI VE SEVMESİ İÇİN SALINCAKTA SALLANMASINA GEREK YOKTUR
Parkı sökenlere dava açılacağını söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e de yanıt veren CHP’li gençler “Çocuklarımızın M.Kemal Atatürk’ü sevmesi ve sahiplenmesi için Anıtkabir’de salıncakta sallanmasına gerek yok. Barış Parkı’nı, Mehmetçik Kulesi’ni, İnkılap Kulesi’ni, Aslanlı Yolu yürüyen, o mozolenin önünde duran her Türk evladı Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha sever ve sahiplenir. Atatürk düşmanlığını yapanların bunu anlamasını beklemiyoruz. O yüzden plastik ve basit parklarını kendine sakla İ. Melih Gökçek…” ifadelerini kullandı.
İşte o açıklama:
“Değerli kamuoyu; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istiratgahı Anıtkabir’e bir kargo şirketi tarafından sponsorlukla yapılan ve ilgililer tarafından göz yumulan çocuk parkını biz söktük. Çünkü Anıtkabir temsil ettiği değerlerle yaşamalı ve yaşatılmalıdır. Basitleştirilmek istenen, sıradanlaştırmaya çalıştıkları Mustafa Kemal Atatürk ve O’nun şahsiyetinde yine Türkiye Cumhuriyeti’nin değerleridir. Anıtkabir Afganistan’dan ABD’ye, Çin’den Yunanistan’a 24 ülkeden ve Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen 104 ayrı türden 50 bine yakın ağaç ve bitki örtüsünün bulunduğu Barış Parkı’na sahiptir. Büyük Önder’in “Yurtta sulh, cihanda sulh” anlayışını yansıtan BARIŞ PARKI Anıtkabir’in tam göbeğindedir. O nedenle Anıtkabir’in başka bir parka ihtiyacı yoktur. Aldığımız sorumluluk neticesinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve aktrollerin sosyal medyada ve yandaş medyada bizlere ve partimize yaptığı hakaret, küfür ve tehditlere karşı zerre kadar korkmuyoruz. Ülkemizin çimentosu ve yapı taşı olan değerlerinin özünü korumaya devam edeceğiz. Atatürk düşmanlığını görev edinmiş fırsatçıya buradan bir kez daha sesleniyoruz. Yobaz sensin. Takiye yaparak çocuklarımızın Atatürk’ü sevmesini çocuk parkına bağlamak, sonrasında bunu kutsal mekanlarımız camilerimiz için de söylemen ve kıyaslaman sığ düşüncelerinin ürünü. Biliyoruz. Çocuklarımızın M.Kemal Atatürk’ü sevmesi ve sahiplenmesi için Anıtkabir’de salıncakta sallanmasına gerek yok. Barış Parkı’nı, Mehmetçik Kulesi’ni, İnkılap Kulesi’ni, Aslanlı Yolu yürüyen, o mozolenin önünde duran her Türk evladı Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha sever ve sahiplenir. Atatürk düşmanlığını yapanların bunu anlamasını beklemiyoruz. O yüzden plastik ve basit parklarını kendine sakla İ.Melih Gökçek…
CHP’Lİ GENÇLER”

Odatv.com
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA