SON DAKİKA

Haberertesi

MUHARREM İNCE’DEN ÇOK SERT TEPKİ

MUHARREM İNCE’DEN ÇOK SERT TEPKİ
Bu haber 09 Haziran 2016 - 8:26 'de eklendi ve 343 views kez görüntülendi.

“NE SİZ NE DE SİZE GÖREV VEREN AĞABABALARINIZ…”
CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, Twitter hesabından yaptığı Periscope yayını ile gündemi değerlendirdi.
“PKK’NIN TANIKLIĞINDA TSK’YI YARGILAYANLAR”
Türkiye’de yaşananların sorumlusunun AKP iktidarı olduğuna vurgu yapan İnce; “Şehide ‘kelle’ diyenlerin yancıları, teröriste ‘sayın’ diyenlerin yağcıları, PKK’nın tanıklığında TSK’yı yargılayanlar, Habur’da terörist karşılama törenleri düzenleyenler, Valilere talimat verip PKK’ya operasyon yaptırmayanlar… Bu ülke bugün bu haldeyse bunun sorumlusu sizsiniz! Bu ülkede askerimizi polisimizi al bayrağa sarıp toprağa veriyorsak bunun sorumlusu sizsiniz!” diye konuştu.
“BİZİ TERÖRLE YAN YANA GETİREMEZSİNİZ”
Son zamanlarda şehit cenazeleri üzerinden CHP ve Kılıçdaroğlu’na yapılan protesto provokasyonlarına dikkat çeken Muharrem İnce; “Oslo’da CHP’yi PKK’ya şikâyet edenlerin yandaşları. Ne siz, ne de size görev veren ağababalarınız, CHP ve terörü yan yana getiremez, yan yana anamaz! CHP’yi ve onun Genel Başkanı’nı, terörle, teröristle yan yana getiremezsiniz!’ diye konuştu.
“YANDAŞLAR, YALAKALAR, YAYGARACILAR, YAĞCILAR”
“Şehide ‘kelle’ diyenlerin yancıları, teröriste ‘sayın’ diyenlerin yağcıları, Oslo’da CHP’yi PKK’ya şikâyet edenlerin yandaşları. ‘Bir şehidimiz olduğu zaman nasıl yaygara koparıyorlar görüyorsunuz değil mi?’ diyenlerin yaygaracıları… ‘Bir kaç Mehmet şehit olduğu diye Meclis toplanmaz’ diyenlerin yalakaları…
“HABUR’DA TERÖRİST KARŞILAYANLAR”
PKK’nın tanıklığında TSK’yı yargılayanlar, Habur’da terörist karşılama törenleri düzenleyenler, Valilere talimat verip PKK’ya operasyon yaptırmayanlar…
PKK şehirlerde silah ve bomba stoklarken görmezden gelenler, kardeşini kaybeden yarbayı söyledikleri nedeniyle linç edenler… ‘Başkan seçseydik bunlar olmazdı’ diyenler. Bir oğluna askerlik yaptırmayıp, diğer oğluna vali gözetiminde askerlik yaptıranlar. Diyarbakır’a gidip ‘dağdakiler inecek, cezaevleri boşalacak’ diyenler. Diyarbakır’da ‘megri megri’ diyenler…
“AYNAYA BAKIN YÜZSSÜZLER”
Bu ülke bugün bu haldeyse bunun sorumlusu sizsiniz! Bu ülkede askerimizi polisimizi al bayrağa sarıp toprağa veriyorsak bunun sorumlusu sizsiniz!
14 yılda memleketi ne hale getirdiğinizi görmek yerine başkasını suçlayarak azgınlık yapıyorsunuz. Cumhurbaşkanı’nın tabiri ile yaygara kopartıyorsunuz.
Ne siz, ne de size görev veren ağababalarınız, CHP ve terörü yan yana getiremez, yan yana anamaz! CHP’yi ve onun Genel Başkanı’nı, terörle, teröristle yan yana getiremezsiniz! Aynaya bakın yüzsüzler! Aynaya bakın beceriksizler! Aynaya bakın teröristlerin çözüm ortakları! Bu ülkenin bu hale gelmesinin sorumlusu sizsiniz! Başkasına çamur atmaya kalkmayın, yüzsüzlük yapmayın…”
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA