SON DAKİKA

Haberertesi

MESAJ AT ÇÖZÜM GELSİN!

MESAJ AT ÇÖZÜM GELSİN!
Bu haber 10 Aralık 2015 - 21:43 'de eklendi ve 465 views kez görüntülendi.

MALTEPE BELEDİYESİ “ÇEK GÖNDER” PROJESİNİ UYGULAMAYA BAŞLADI
Maltepe Belediyesi, 7 gün 24 saat çalışacak ve vatandaşların sorunlarını anında iletebileceği “Çek Gönder” hizmetini devreye soktu.
7 GÜN 24 SAAT HİZMET
“Dayatan değil, danışan belediyecilik”
anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Maltepe Belediyesi, açık, şeffaf ve katılımcı hizmet anlayışıyla vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda “yerinde hizmet, anlık çözüm” ilkesiyle 7 gün 24 saat çalışacak ve vatandaşların sorunlarını anında iletebileceği “Çek Gönder” hizmeti devreye sokuldu. Bu hizmetle Maltepeliler, yaşadıkları bölgede tespit ettikleri sorunları fotoğraflayarak, sosyal medya hesapları üzerinden, belediyenin akıllı telefon uygulamalarına iletebilecek.
YEREL SORUNLARDAN VERGİYE VE ETKİNLİK DAVETİYESİNE KADAR ULAŞMAK ARTIK ÇOK KOLAY
Vatandaşların talep ve önerilerinin de alınacağı sistemle, ayrıca, nöbetçi eczanelerin adres ve iletişim bilgilerine ulaşılabilecek, e-belediye, borç sorgulama, vergi borcu ödeme, rayiç bedel seçme işlemlerini de kolaylıkla yapılabilecek. İlçedeki gelişmeler, etkinlikler ve günlük çalışmalar da sistem üzerinden paylaşılıp, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerin davetiyeleri de anında temin edilebilecek.
BELEDİYE HESAPLARINA ULAŞMAK ÇOK KOLAY
Maltepe Belediyesi’nin Facebook hesabına https://www.facebook.com/maltepebeltr/, Twitter hesabına https://twitter.com/MaltepeBelTr ve Instagram hesabına https://www.instagram.com/maltepebeltr/ adreslerinden ulaşılabilmek mümkün olacak. Vatandaşlar sistemin Android uygulamasını https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilethinks.maltepeproject adresindeN, IOS uygulamasını ise http://itunes.apple.com/tr/app/maltepe-belediyesi/id878193638?mt=8 adresinden edinebilecek.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA