SON DAKİKA

Haberertesi

MALTEPE MECLİSİNDE VEFA SÖZLERİ

MALTEPE MECLİSİNDE VEFA SÖZLERİ
Bu haber 02 Şubat 2016 - 21:52 'de eklendi ve 373 views kez görüntülendi.

KAMER GENÇ VE MUSTAFA KOÇ MECLİS TOPLANTISINDA ANILDI
Ocak ayında vefat eden CHP eski Milletvekili Kamer Genç ile Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Maltepe Belediye Meclisi’nin açılışında anıldı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Koç ve Genç’e Allah’tan rahmet diledi.
BAŞKAN KILIÇ OCAK AYINDA KAYBETTİKLERİMİZİ ANDI
Maltepe Belediye Meclisi’nin şubat ayı olağan toplantıları, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Kılıç, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, gazeteci, yazar Uğur Mumcu gibi değerleri ocak ayında kaybettiklerini belirterek, “Bu yılın ilk ayında da, Türkiye’nin kalkınmasına ciddi katkıları bulunan, Cumhuriyet’in kuruluşundan bu yana yaptığı atılımlarla Türkiye’nin yüzünü güldüren, Koç Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’u ve Türk siyasetinin en değerli isimlerinden, TBMM Başkanvekilliği de yapan Kamer Genç’i kaybettik. Sayın Genç’in Kartal Cemevi’ndeki cenaze töreninde, Maltepe Belediyesi personelimiz, kardeş ilçemiz Kartal’la birlikte ciddi bir çaba sarf etti. Kendisini Tuceli’de sonsuzluğa uğurladık. Buradan her iki değerli isme, Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
ÇALIŞMALAR HAKKINDA MECLİSE BİLGİ VERİLDİ
Maltepe Belediyesi’nin ocak ayındaki çalışmaları hakkında da, meclis üyelerini ve toplantıya katılanları bilgilendiren Başkan Kılıç, “Giymiyorsan Giydir” adıyla başlattıkları kampanyaya değinerek, “Maltepe’deki 18 mahalleye, toplam 50 giysi kutusu yerleştirildi. Kullanmadığınız fazlalık eşyalarınızı bırakıyorsunuz. Personelimiz toplayıp, yıkamasını yapıp ütüledikten sonra ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gönderiyoruz” diye konuştu. Gündemde yer alan 8 maddenin ilgili komisyonlara görüşülmek üzere havale edilmesinin ardından, toplantı sona erdi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA