SON DAKİKA

Haberertesi

KÖRFEZİN İNCİSİ EDREMİT EMITT FUARUNDA

KÖRFEZİN İNCİSİ EDREMİT EMITT FUARUNDA
Bu haber 15 Nisan 2023 - 9:44 'de eklendi ve 12 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
EMITT’TE EDREMİT BELEDİYESİNİN STANDINA YOĞUN İLGİ
26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te Edremit standı yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

TRİZM ALANINDAKİ EN BÜYÜK FUARLARDAN BİRİ
Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olma özelliği taşıyan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT her yıl 40 bine yakın ziyaretçiyi ağırlıyor. 26 ülkeden 461 katılımcı, sektör profesyonelini bir araya getiren EMITT, dünyanın dört bir yanındaki tatil yerleri ve seyahat fırsatlarını görmek isteyen turistleri konuk ediyor.

BAŞKAN YARDIMCILARI CANLI VE GERKUŞ KONUKLARA BİLGİ VERDİ

Edremit Belediyesi de uluslararası fuarda yerini alarak yeşilin ve mavinin buluştuğu Edremit’in tarihi, doğası, kültürü, zeytin ve zeytinyağını EMITT’te tanıtıyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 7. Salon 7221 no’lu stantta 12-15 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan Edremit standında bölgenin öne çıkan değerleri anlatılıyor. Belediye görevlileri tarafından bölgeyle ilgili bilgiler paylaşılırken, Başkan Yardımcıları Tayfun Canlı ve Tayfun Gerkuş da konuklara Edremit’in simgesi zeytin fidanı, zeytin kolonyası, zeytin sabunu ve “Edremit’in Sabahattin Ali’si” kitabını hediye ettiler. Edremit Belediyesi 15 Nisan gün sonuna kadar Edremit’i merak eden herkesi 7. Salon 7221 no’lu Edremit standına davet ediyor.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA