SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU’NUN ALMANYA TEMASLARI

KILIÇDAROĞLU’NUN ALMANYA TEMASLARI
Bu haber 12 Mayıs 2016 - 8:06 'de eklendi ve 655 views kez görüntülendi.

CHP LİDERİ ALMANYA’DA YOĞUN BİR PROGRAM SÜRDÜRÜYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyetle birlikte geldiği Almanya ‘daki ilk resmi temaslarına Almanya Parlementosunda SPD Meclis Grubunu ziyaret ederek başladı. grup başkanı Thomas Oppermann ve Sosyal Demokrat Parti Grup Yöneticileri ile bir araya gelen CHP Lideri Avrupa Brliği Türkiye ilişkileri üzerine CHP’nin yaklaşımlarını anlattı.
Toplantıda Genel Başkan Yardımcıları Öztürk Yılmaz, Çetin Osman Budak ve Selin Sayek Böke de hazır bulundu.
CHP HEYETİ YEŞİLLER PARTİSİ GENEL MERKEZİNDE
Kılıçdaroğlu, Berlin’de Yeşiller Partisi Genel Merkezi’ni de ziyaret ederek Eş Başkan cem Özdemir, Claudia Roth ve parti yöneticileriyle görüştü.
ALMAN VE FRANSIZ BAKANLARLA GÖRÜŞME
Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier ve Fransa Dışişleri Bakanı Jean Marc Ayrault’le görüştü.
TÜRK BÜYÜKELÇİLİĞİNDE KILIÇDAROĞLU ONURUNA YEMEK
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya’nın Başkenti Berlin’de ilk günkü çalışmalarını Türkiye Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu ‘nun onuruna verdiği yemeğe katılarak tamamladı. Almanya parlementosunda bir dizi temaslarda bulunan CHP Lideri, günün sonunda beraberindeki heyetle birlikte Büyükelçilik konutunda onuruna verilen yemekte buluştu. Büyükelçiliğin tarihi binasında verilen yemekte Genel Başkan Yardımcıları Çetin Osman Budak, Öztürk Yılmaz ve Selin Sayek Böke’nin yanısıra Kılıçdaroğlu’nu izlemek üzere Türkiye’den gelen gazeteciler ve Berlin’deki CHP birliklerinin temsilcileri yer aldı.
FOTOĞRAFLAR: Ziya Köseoğlu/CHP Basın Birimi
image
image
TURKIYE BUYUKELCILIGINDE KILICDAROGLU ONURUNA VERILEN YEMEK

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA