SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU’NDAN TOSUN’A TAZİYE

KILIÇDAROĞLU’NDAN TOSUN’A TAZİYE
Bu haber 15 Ağustos 2016 - 23:50 'de eklendi ve 381 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA TOSUN AMCASINI KAYBETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Dikili belediye başkanı Mustafa Tosun’un acısını paylaştı. Kılıçdaroğlu, Amcası Muzaffer Tosun’u kaybeden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a başsağlığı diledi.
KILIÇDAROĞLU’NU BAŞKAN TOSUN KARŞILADI

Kılıçdaroğlu, partisinin Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a başsağlığı dilemek ve acısını paylaşmak için geldiği Dikili’de, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Durak, belediye meclis üyeleri ve Dikilili vatandaşlar tarafından Salihleraltı Mevkii’nde karşılandı.
CHP LİDERİNE YOĞUN İLGİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirdiği taziye ziyaretinde CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP’li Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ve üst düzey yöneticileri katıldı.

BAŞKAN TOSUN: “ONUR DUYDUK”
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirdiği taziye ziyaretinden dolayı büyük bir onur duyduğunu belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Ani gelen bir acımızda bize dayanışma elini uzatan ve yanımızda olan saygıdeğer genel başkanımıza şahsım ve ailem adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA