SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU SİLİVRİ CEZAEVİNDEYDİ

KILIÇDAROĞLU SİLİVRİ CEZAEVİNDEYDİ
Bu haber 13 Aralık 2015 - 16:47 'de eklendi ve 382 views kez görüntülendi.

CHP LİDERİ CAN DÜNDAR VE ERDEM GÜL’Ü CEZAEVİNDE ZİYARET ETTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ü Silivri Cezaevi’nde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ziyaret sonrası “Dündar ve Gül tutuksuz yargılanmalı. Türkiye yarı açık cezaevine döndü” açıklamasını yaptı.
KILIÇDAROĞLU: “BİR DEMOKRASİ AYIBI”
“Doğru haber yaptığı için hapse atılan 2 gazeteciyi Can Dündar ve Erdem Gül’ü ziyaret ettik. Bu bir demokrasi ayıbı, aynı ayıbı tekrar açıklamaktan utanıyorum. Haber yaptığı için gazetecilerin hapse atılması kabul edilmez. 2 arkadaşımda çok iyiler. İçerideler mi dışarıdaları mı belli değil gerçi çünkü Türkiye yarı açık cezaevine döndü. Demokrasi hiçe sayılıyor.”
“YAPILAN HABERLER DOĞRUDUR”
“Tutuksuz yargılansınlar. Bu ayıptan Türkiye’yi kurtaralım. 32 gazeteci hapiste. Türkiye bugün dünyada gündem oluyor. Yazık günah değil mi bu insanlara? Yapılan haberlerin tamamı doğru. Doğru haber yaptığı için içeriye atılan gazeteciler var. Bunları doğru bulmuyoruz. Hükümetin yanlışlarını gazeteciler haber yapacaklarsa bundan gurur duymamız gerekir. Hem ‘güçlü olacağım’ diyeceksin; hem insanları hapse atacaksın bunları kabul etmiyoruz. 32 gazeteci için de söylediklerim geçerlidir.”
FOTOĞRAF: Ziya Köseoğlu

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA