SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU DİYARBAKIR’DA

KILIÇDAROĞLU DİYARBAKIR’DA
Bu haber 02 Aralık 2015 - 10:57 'de eklendi ve 380 views kez görüntülendi.

CHP LİDERİ ELÇİ AİLESİNE, DİYARBAKIR EMNİYETİNE VE DİYARBAKIR BAROSUNA TAZİYE ZİYARETİ YAPTI
Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sur ilçesindeki terör saldırısına ilişkin temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gitti.
KILIÇDAROĞLU’NA EŞLİK EDEN CHP HEYETİ
CHP Lideri’ne Genel Sekreter Gürsel Tekin, Genel Başkan yardımcıları Selin Sayek Böke, Sezgin Tanrıkulu, Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da eşlik etti.
İLK ZİYARET TAHİR ELÇİ’NİN EVİNE
Diyarbakır’da öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin ailesini evinde ziyaret etti. Tahir Elçi’nin eşi Eşi Türkan Elçi ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ileten Kılıçdaroğlu’nun görüşmesi basına kapalı gerçekleşti.
ŞEHİT POLİSLER İÇİN EMNİYETE TAZİYE ZİYARETİ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek taziyelerini bildirdi. Müdürlükte Vali Hüseyin Aksoy ile Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ile görüşen Kılıçdaroğlu gelişmelerle ilgili bilgi aldı.
CHP HEYETİ DİYARBAKIR BARO BAŞKANLIĞINI DA ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Diyarbakır Baro Başkanlığını ziyaret ederek Tahir Elçi’nin makamına kırmızı karanfil bıraktı.
FOTOĞRAFLAR: Ziya Köseoğlu
image
image

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA